Followers

Friday, July 31, 2009

eyes make-up

eyes make-up style that i love








cantik kan??
* sorry buat masa ni aku terlalu bz nak buat tutorial eyes make-up untuk korg...


8 comments:

uzie said...

saya pun suka solekan yg mcm ni..nanti dah free pas majlis kwin,leh tunjuk tak cara makeup style niii

diyanashukor said...

uzie | hihihi...tau pun uzie diyana bz ngan keje2 persediaan kawin.. insyaallah...

green apple said...

gamba yang kedua last tu paling cantik...maybe sbb orangnya pun dah cun.

Jasfyra said...

cantik...
nanti tunjuk tutorial eh

diyanashukor said...

green apple | ha'ah kak D, kulit dah mmg licin..tu dah siap edit mcm2 dah tuh..cuba muka kak D buat camtu..entah2 lebih cun dr gambar tu...

diyanashukor said...

jasfyra | ok..tunggu diyana ade masa yer...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Mletupzzz gilos Mate nyer.....AJ paling pekenan pica nu 13....blending tekniknye memang perfect!!!Harus kene tiru nik!!Hehehehehe

diyanashukor said...

AJ | harus tiru..jgn tak tiru..