Followers

Friday, July 31, 2009

Catering



smlm aku dah tempah catering untuk majlis kenduri aku...
mcm biasa kenduri abg2 aku sblm ni pun kitorg ambik dgn Dato' Jamilah owner J.Y. Caterer.
time abg aku kawain dulu thn 2003 1 kepala rm8.50..
skrg mana nak dpt harga tuh..
pakej die paling murah pun 1 kepala rm14.50
huhu..sape suh tak kawin dulu2 kan...
aku pilih masakan nasi minyak dan campur masakan kampung..
yang ade sambal belacan..ulam2...masak lemak cili api..
waaa....sgt suke aku masakan mcm tuh...
bukan ape setiap kali gi kenduri org kebanyakan nyer masakan nyer sama..
tp tidak sama sekali time wedding aku..
masakan J.Y Caterer ni mmg paling sedap aku rasa..
masakan die sume best2..
lg2 daging dendeng die..yg mcm kicap2 pekat tuh...
mmg betul2 sedap...


contoh gambar daging dendeng





catering for wedding - done
catering for nikah - done
catering for khatam quran - done
catering for malam berinai - done
catering termasuk khemah & scallop, lauk2 dimeja pengantin/VIP, hiasan meja pengantin..
waahh... settle semua bab catering nih...
lega..

6 comments:

esca said...

wahh congrat... dah siap smuanyaa..
majlis bola ni

Jasfyra said...

bila dah settle tang catering ni lega sket kan.penting tuh.kang tetamu xmkn plak..:)

faRhaNa said...

wah....byk dah setel..gd jobs dear!!!

diyanashukor said...

esca | next year majlis..tp biler semuanyer urus sendiri lebih baik settle kan satu2 perkara supaya tak terlupa...

jasfyra | yer....budget yg paling besar skali dlm perkahwinan adalah catering..penting tu...

farhana | yer...itulah perkara yg paling penting yg saya titikberatkan...supaya yg hadir mkn dgn puas hati..

aszadha said...

huhuhu..meriah2...

diyanashukor said...

aszadha | ape yg meriahnye sanah..