Followers

Friday, July 3, 2009

MAC


wwaaaahhhh.....cuci mate je yer...


7 comments:

Aida Narina said...

Cuci mata!!! ni sumua u punya ke?
i hanya ada 1 lipglass, 1 lip primer, 1 lipstick dari MAC. i nak the brow liner. Any recommendation tak Diyana? I nak yang complete set untuk trimming and lining :) Thanks darl!

aszadha said...

waa...ni saper punya ni...?dasat2...

Jasfyra said...

wa...meroyan tgk...bestnya.

qisdiana said...

diyana punya ke ni???....byknya!!!!
bila lah agaknya daku nak menambah koleksi MAC ni lg......huhuhu....

diyanashukor said...

to all of u...all that not mine...maybe ade la brg mac aku separuh dr tu...aku pun dok cuci mata jugak tgk sume tuh...hahaha..best kan kalau ade sume tuh...

aida narina | brow liner ade yg MAC punyer..yg tak perlu asah..just pusing je...die kuar...then terus pakai...tak pun guna brush dan warna brown eyeshadow mcm diyana...sbb leh control kepekatan warna die...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

aloooo Diyana!!!Tetuje gilos tgk MAC bebanyak mcm tu kan!

diyanashukor said...

aj | yer tau takpe...terus mata ni bersinar2..jd happy giler tgk...mcm la kite yg punye kan...hahahaha...