Followers

Monday, July 6, 2009

next customer

my next customer is Quiyah
she is blogger too...
trial make-up

before make-up

ni nama nyer org tak reti dok diam...time aku snap gambar time tu die nak letak hp kat meja blakang die..haa..kan dah jd bahu pun senget...




after make-up







7 comments:

Aida Narina said...

Ahhh Diyana, i geram la tengok u buat eyebrow tu jadi rapi and cantik. Btw, u are great with colours too. Chop u la for my wedding, hehehe. Bila la agaknya tu :p

diyanashukor said...

Aida Narina | hahaha... ha..cepat kawen... jgn nak tunggu lama2...sian apek u nanti...hehe..

Quiyah said...

chet...budak tak reti dok diam yer? nanti ko...kuikuikui.. by the way, nati bile i dah masukkan deposit i sms u yer yana.. my tunang like the very much u punye make up.. so okla..i pon pueh ati!

diyanashukor said...

Quiyah | see!!..saya telah membuat anda cun pada hari itu...

::@FiQ said...

lawa.. berubah muke dier!

Anonymous said...

i think quiyah ni budak study kat matrik melaka dulu..btul x?

diyanashukor said...

Anonymous | tak pasti..tp try bukak blog die kot2 die ade citer..