Followers

Monday, August 3, 2009

Gift time nikah



paper bag rm11.50 for 100pc


rm0.12/pc berbaloi kan??


with ribbon


jimat yer...dalam tu leh la letak ape yg nak letak..
satu paper bag with ribbon price tak sampai rm0.40


so this gift akan diberi di majlis nikah saya..

10 comments:

nieda said...

selamat menjejaki alam perkahwinan..murah yer paper bag, dan cantik sangat..

aszadha said...

waa...dena...idea ko sama ngn aku...nak guna paper bag ni gak..tp myb corknyer lain skit...

ErriNa said...

dena, paper bag tu beli kat mn? sy juga tgh terfikir utk membelinya...adakah ia jenis yg org slalu bungkus keropok lekor tu???

khairulhaya said...

halooss..

sgt sweet paper bag tu.ribbon die tambah sdiri je erk kak?

memang jimat kan..ape pon slmt mbuat persiapan ok..

chaiyok2..

diyanashukor said...

neida | tq neida =)


aszadha | mari buat sama2.


Errina | yer tp maybe ni besar sikit kot..diyana tgk ade bnyk saiz..ader jual kat kedai2 yg org jual bekas2 plastik tuh...


khairulhaya | yup ribbon tambah sendiri..senang keje..tq...

ErriNa said...

thankz for u info... apa pun selamat membuat paper bag.. Marilah kita bersama2 berusaha hingga ke akhirnya.. chayo!!!

Sha Pattinson said...

wah mana nak dpt paper beg mcm tu yer ..bagus sungguh ..lagi pon bole save environment ..

esca said...

di... sangat cantik dan berbaloi2...eheh

Jasfyra said...

kreatifnya...barang murah boleh jd mahal

diyanashukor said...

Errina | yer..buat la dgn jaya nyer..hahaha..


Sha Pattinson | di kedai2 barang jual bekas2 plastik selalu ade.. yer..save environment.. no plastick bag!!

esca | yer..berbaloi2..hahaha..


jasfyra | kene gabungkan dgn ribbon supaya nampak cantik...