Followers

Tuesday, June 16, 2009

teringinnnn....



mcm ni la beg make-up aku skrg.




Biler brg2 make-up makin bnyk..
sume pun nak sumbat...
rasa dah tak muat beg make-up yg ade...
kalau boleh aku nak masukkan hair dryer, hair straightening iron, curling iron..
so tak perlu bwk sampai 2 beg kan..



aku sukeee sgt yg ni..



yg ni pun ok..warna je lain...

ni pun cantikk...




ni pun cantiikkk...tp takleh letak bnyk brg....

sume gambar tu dr yazmo

akan ku usahakan suatu hari nanti dpt kan beg make-up yg besar dan beroda itu..

7 comments:

aszadha said...

hamboihh...kemain lg beg..2 br beg isi brg2 makeup...lg besar..lg mewah yeer

Jasfyra said...

bestnya...saya minat mekap tp xberapa reti sgt..hehe.selalu tgk tutorial kt sini.sgt2 membantu..cantikla beg tu..suma saya suka

diyanashukor said...

aszahda | hihi...tau takpe sana...makin besar makin bnyk la boleh isi...mmg nak la kalau yg beroda tuh...senang tak rebeh bahu aku sandang beg.

diyanashukor said...

jasfyra | beg tu mmg cantik dan berguna kalau besar2 mcm tu...make-up selalu buat br hasil nye makin bagus...

Anonymous said...

wah..nurul syukor pun tak bawak beg mcm nie...huhuu

diyanashukor said...

anonymous | tu nurul shukor dah tahap pro..siap bwk pembantu...buat ape nak bwk besar2..pembantu die leh bwk kan...saya hanya diyana shukor...tahap pro seseorg bukan boleh tgk dr pandang beg jer...

CIKTA said...

Hi Diyana,

nak tanya u ada buat kelas make up x? teringin nk belajar nak upgrade kan apa yg I tahu.

ttg makeup traincase ni u boleh tgk kat yazmo.com kalau nak yang beroda tu dlm US$200++ skrg nie.

kalau berminat bagitahu I boleh bagitahu harga dlm RM.