Followers

Wednesday, June 24, 2009

parcel !!





yup..the parcel arrive...
32 warna eyeshadow...
10 warna blusher..
ade sikit retak kat salah 1 warna blusher tuh..
yg pasti semua warna itu tidak mengecewakan aku...
warna2 tu tidak berdebu mcm sesetgh product..
dan kadang2 warna tu tak melekat...
tp product ni bagus..
untuk sape2 yg nak belajar pakai eyeshadow boleh start pakai product ni...
jd untuk permulaan kalau nak beli 1 warna eyeshadow mac pun dah lebih kurang rm60..
ni ade bnyk warna...
so benda ni boleh dijadikan salah 1 product untuk belajar mewarna mata..hehehe...
selain MAC la kan...
so next update aku akan pakai warna2 diatas ok..


8 comments:

aMAZy EVE said...

hi there..nk tau pallete ni brand aper eh?and baper harga ni...look intersting...

diyanashukor said...

aMAZy EVE | palette ni xde brand... boleh tgk di ebay.com

shila said...

sy dah p check kat ebay.com tu. Tapi tak jumpa plk yg sama mcm awak beli....

diyanashukor said...

shila | dah dpt kan...??

Jasfyra said...

saya pun minat gak..tp xreti nk acrik..nak tau harga dia berapa?

diyanashukor said...

jasfyra | harga die termasuk kos penghantaran tak sampai rm100..

Julie a.k.a Ummi Muiz said...

wah murahnyerrrrrrrrr...mcmne nak beli..brg andaman sy masih kurg lg nieh..

diyanashukor said...

Julie a.k.a Ummi Muiz | diyana beli from ebay.com so leh search 'palette make-up' ok..