Followers

Monday, June 22, 2009

make over

make-up my sister again..
ni atas kerelaan die...
die yg nak aku make-up kan...
selalu aku je yg nak kan..
so layan kan je la..

before make-up



After make-up




dah siap cantik2...
gi beli baju raya la plak kan...
alang2 dah make-up...





11 comments:

adikmuygkamusayangi said...

6 pasang aku tempah baju raya itu bermakna..
6x jgkla ko akan makeupkan aku setiap kali aku tukar baju raya..
terima kasih jasamu tetap ku kenang smpai bila2..

diyanashukor said...

adikkuyggile | giler ko...time aku bz..tak kose aku layan...jgn lupa minggu depan beli kan aku rambut palsu pengganti rambut ko yer..jasa ko aku kenang..ape yg aku tak cukup nanti aku mintak lg...k..

aszadha said...

kemain lg ko hawa...bju raya sampai 6pasang...huhuhu...sian kakak ko..

gile2adikmujuge said...

koooo... sejak bila aku jd sugar mummy ko asal mintak je dpt asal dpt je mintak.. !!
huhu ala kak sanah tu br 6 pasang raya kan 30 hari huhu lg 24 pasang xbeli lg huhu.. =( kesianilah diriku ini..

aszadha said...

hahahaha...amik ko hawa...sib baik kakak ko pndai..kekeke..
yarabbi hw...bior btul...iskh2...beraya sakan nooo...

diyanashukor said...

adikkuyggile | ala..bile lg...sblm kawin ni je la mintak kat ko....pas kawin aku mintak lebih sikit...

diyanashukor said...

aszadha | tau takpe sanah..baju raya aku pun tak terpikir lg...

sreSHAziela said...

canteq lah ur touch.. bese klau tok dinner u amik berapa ye??

diyanashukor said...

sreSHAziela | make-up for dinner rm100

aszadha said...

skrg ni aku xterpk dah bju raya...dok pk hal kawin ni jer huhuhu

diyanashukor said...

aszadha | hihihi...br smlm aku pun tempah 6 pasang...bukan ape kang kawin nak ke sana kesini ayu sikit kann..