Followers

Tuesday, June 16, 2009

next customer

this is ina
i make-up for her engagement on 13 june 2009
very nice person...
happy make-up die nih...
rajin jugak baca blog aku...tp as a silent reader...
anyway thanks ina...


before make-up








after make-up





with her friends...



photographer die dsadarn
aku pernah make-up die time bertunang dulu...
tak sangka jumpe blk...
wish u all the best with ur business...





15 comments:

Jasfyra said...

cantiknya...

diyanashukor said...

jasfyra | mestilah cantik...dah make-up bertambah2 cantik kannn...berseri2 muka die...anyway tq ur compliment..

khairulhaya said...

good job..suke sgt ngan make up kak diyana ni..bile nk reply email saya kak.tiap2 ari saya tggu email dr akk..tlg la bg quatatioan kt saya..bole erk(roy_kwa@yahoo.com.my)

diyanashukor said...

khairulhaya | ye ke?
tak dpt pun...email kat diyanashukor@yahoo.com.. nak make-up untuk majlis ape?

nerry nerry strawbery said...

i wiish u dah ada masa i kawin back n 1996, kena import nyah from kl to kg in johor, sponsor hotel dan berbagai request, tapi masa sanding muka i sebijik nyah tu ha ha ha sedih.....

Anonymous said...

lawanyer...sapa la orang yang bertuah sangat tu dapat berkahwin dengan ina tu kan...hurmmmm guess who....

Aida Narina said...

Dear, cantiknya make-up you've done :). Love it!

diyanashukor said...

nerry nerry stawbery | buat la anniversary..so leh la diyana make-up kan...actually bile org tu selalu buat make-up ape yg die suke kat diri die sendiri, then ape yg die buat kat muka org pun sama la mcm die make-up muka die...

diyanashukor said...

anonymous | aku mcm tau je sape yg akan kawin ngan die kalau bukan tuan yg menulis kat sini...kan..kannn??

diyanashukor said...

aida narina | thank you....bile blk sini?

F@breezi0 said...

HEHEHE...BUT THANKS A LOT SEBAB MAKE UP INA TU...LAWA BILA U MAKE UP WALAUPUN DIA MEMANG LAWA...HEHEHE...TAKE CARE K...NNT BOLEH LA MAKE UP LG K...

diyanashukor said...

F@breezi0 | thank you so much...

ina said...

salam. Hi diyana!! thanx mekapkn ina aritu. Thank u so much... Sentuhan awk mmg mabeles.. Hehe.. Rmai yg puji make up awk . Ina sdiri pun puas ati. Suka sgt.. Lg.. hand bouquet 2 so sweet.. Thanks ek diyana coz buat yg tbaik utk ina even kite 1st time jmpa. Kalo nk tau wpn 1st time jmpa, dia ni frenly bual mcm da knal lama hehe tup..tupp.. Borak pnya borak.. Dah siap mekap. Mmg pro la.. :) K diyana, tgk tunangku 2 ada2 je.. Anyway, time ksh. Wish u gud luck, may Allah bless u. Ina doakn awk dpt beg 2 k. Ur dreams come true. InsyaAllah :)

ina said...

so sesapa yg nk mekap, jgn segan silu gunakn khidmat diyanashukor. Anda tidak akan dkecewakan.. Hasilnya adala yg baik.. Orait!! Hehe promote nie..

diyanashukor said...

inaaaaaaaaaaa | sungguh terharu baca....huhu.....yer..yer....sama2....diyana tetap akan buat yg terbaik dan akan usaha lebih lg....dan yg paling penting usaha tidak mengecewakan kehendak customer di hari bahagia...itu dah cukup buat diyana puas hati...
tunang ina tu lebih awal comment dr ina....belum jumpe lg tunang org yg terlebih exited mcm tu...agaknye terperanjat kot tgk tunang die...hehehe....nanti kenduri diyana agak2 bile diyana jemput kat sini, dtg je la yer...jgn nak segan ok...!