Followers

Wednesday, December 30, 2009

Nikah - Part 9

Kisah Pelamin Nikah






Ni lah die bulat2 yg korg tgk kat pelamin aku tuh..
awal2 dah aku buat sendiri bende nih...
sbb hasil cantiknyer lain kalau kite cucuk bunga yg biasa kite tgk..
sbb aku mmg perlukan warna mcm ni...




disebabkan keputusan nak buat pelamin simple untuk sesi tangkap gambar..
mcm tak lengkap takde bunga telur kat pelamin kan..
jd disebabkan malas nak membuat bunga telur yg susah2...
jd aku buat je mcm kat atas tu...
xletak telur pun dlm bekas silver tu..
hanya letak ferero rocher saje...
nak senang kan..tak yah rebus2..
awal2 dah leh letak..


team bisikbisikdesign tengah bekerja keras...
mengikut gambar yg telah aku lakar pelamin yg aku nak...



fresh flower ball..



bola-bola pink tu terawang2...suke aku tgk...!!






Bisikbisikdesign

for more detail email to bisikbisikdesign@yahoo.com



Next Customer






My next customer is Sharina
Make-up for solemnization & reception






Sharina before make-up






Sharina after make-up done















Reception













Location : Hotel Holiday Subang

Dress from : rizman ruzaini
Majlis bertandang ( Dewan Felda )

Tuesday, December 29, 2009

Next customer

My next customer is Ari
make-up for nikah





Ari before make-up


Ari after make-up done







Monday, December 28, 2009

Nikah - Part 8




.:: Bridemaids ::.




walaupun aku yg jd pengantin aku, hikmat aku tetap diperlukan..



dr kiri :

nana,aimi,sarah,hasannah,ija,liza,suzie,una
( semuanyer masih bujang )

time wedding korang walaupun aku tgh ngandung time tu aku nak join jugak tangkap gambar mcm ni!! x kire!!


love this pic

aawww...!!

gambar2 time ni boleh buat aku ketawa sorg2..

Love u guys...

happy...sad....we still together..!!

Thanks ija... kehulu kehilir dgn aku..
wedding ko nanti aku buat kasi meletop!!

bile?? 2014?? awal sikit la..jgn buang masa..

ade yg sekolah dr sekolah tadika sama..dr sekolah rendah sama..sampai sekolah menengah sama..sampai skrg kitorg masih sama2...sgt berbangga ok!!
hope sampai tua sama..pastu tangkap gambar mcm ni..hahaha...



dan gambar yg korg tak dpt tgk secara live....


*




*





*






*





*





*





*





*


tteeeetttttt......


picture from cintaberbisik

Thursday, December 24, 2009

Nikah - Part 7


Gambar - gambar detik pernikahan



buat muka cool

saat akad nikah...
sekali lafaz jer.. =)


yes!! hahaha..









mas kahwin
" ini untuk mu " katanyer..


sarung cincin

gelang..




oouucchh...

my mom..
"mama jgn sedih ok...ni saat gembira..."
saya tahu kalau saat ni arwah papa masih ade, die menjadi wali untuk nikahkan saya...
jd time nikah tu saya tak keluarkan air mata supaya mama tak turut sedih..



menantu kesayangan...
pesanan mama jgn 'babab' anak die kalau ade salah.. huhuhu...



mertua ku..



my sis and her fiance
* kenapa nak kene pegang tangan jugak?? heran aku..


jap... betulkan butang jap..
br leh tangkap gambar...
senyummm....






picture from CintaBerbisik
Thanks wiwit for the lovely piture..