Followers

Saturday, December 12, 2009

Beberapa jam sebelum nikah

Walaupun lg beberapa jam nak nikah..
sempat aku update blog..
ingat tak sempat..
tp psl i have a great friends yg boleh help me a LOT...
love u guys!!
semuanyer persiapan settle..
Ya Allah...
aku dah start berdebar2...
mcm mana nak ckp eh...
mmg pikir mcm2...
semua ucapan dan doa kalian sgt aku hargai...
thank you very much...
aku tak sempat nak reply satu2...
aku tak sabar lak nak upload gambar2 persiapan sebelum majlis...
huhu... korg tak sabar...aku lg tak sabar...
ok,,ok...
sabar yer..

10 comments:

~pendekgemukbertompok.~ said...

selamat pengantin baru...semoga segalanya berjalan lancar insyaAllah:)

xoxo
pja

ps:welcome to the club;p

Dyah said...

Sempat lagi tuh mengapdate...cepat2 tepek gambar nikah nnti..ku sgt excited nk tgk..

Riena said...

selamat pengantin baru D...wahh sempat lagi tuu.. kalau yg lain mmg x dak masa dahhh..eheheh

pic mana? nk tgkkk ...cepat laaaa..
x sabar dah nieee....:))

Nariko said...

selamat pengantn baru!!!! enjoy life as a wife

khairulhaya said...

Alhamdulillah..
da selamat jadi isteri orang,so kene cepat2 update erk..x sabar nk tgk gambar nikah akak..

Tahniah sekali lagi buat diyana shukor n suami tercinta..
moga bahgia hingga ke akhir hayat..
amin..

lovelygift....everything u need are here said...

salam, good luck.selamat pengantin baru.tak sabar nak tgk gambar2 pengantin u, cepat2 upload ye

ai said...

TAHNIAH!!

Dah slamat pon jadik bini org. Semoga kowang berdua akan kekal bahagia hingga ke hujung nyawa...

diyanashukor said...

~pendekgemukbertompok.~ | thanks... hehe..already join the club...


Dyah | sabar yer...


Riena | mula la tgk..


Nariko | after nikah perasaan rasa mcm best giler yg tak terkata.. so enjoy...


khairulhaya | thanks roy..


lovelygift....everything u need are here | thanks you..



ai | terima kasih atas doa itu...

green apple said...

selamat pengantin baru!

diyanashukor said...

green apple | kak d thanks.. =)