Followers

Saturday, December 5, 2009

Hand Bouquet









for ina



for dahlia






Wedding room deco for Ezah





more picture click here





* org kata nak kawin ni takleh kuar umah selalu tp saya terlalu aktif kesana kemari semuanyer kerana bussiness + minat ... doakan semuanyer selamat ok...



7 hari lg saya akan dinikah kan



9 comments:

faRhaNa said...

diyana, take care yer..org ckp bakal pengantin nih darah manis..jaga diri bebaik keh!!

Quiyah & Hasrul said...

good luck yo!

diyanashukor said...

faRhaNa | Insyaallah...thank you so much..



Quiyah | thanks quiyah... debar beb...

atiQah adNan said...

take care ok laling...
dear.. kalau hand bouquet ni besenye tahan bape lame eak..?

aszadha said...

sgt xsaboooooooonyeer..hehehe( aku plak kan yg xsabonyeer...)

diyanashukor said...

atiQah adNan | kalau gunakan rose biasa nyer kami gunakan rose quality so leh tahan 5 hari..
kalau jenis pompom mcm warna cream tuh lebih lama...anyway thanks..



aszadha | sanah mula la packing bag baju... aku lg tak sabo korg berkampung kat umah aku..hahaha...

Riena said...

drah manis niee.. jaga diri elok2 ya d.... congratulation

hawashukor said...

aku lak xsabo nak tido sorg2.. selama nie ko tido sebelah aku wat semak je kihkih..skrg bilik 603 aku yg punya hahaha..

diyanashukor said...

Riena | thanks dear....


hawashukor | kalau camtu kite tido 3 org lah yer... sian ko tido sorg2..kang ko nak ngigau ko nak terjun atas sape lg...