Followers

Tuesday, December 1, 2009

Suke-suke make-up


Ni adalah masa tibe2 gian nak make-up muka org tetibe muncul...
jd mangsa nyer bakal kakak ipar aku..
maybe kitorg jenis 1 kepala, tido pun sama2, borak pun sama2..
untuk melatih skill make-up harus ade org untuk dijadikan mangsa...
bukan ape kadang2 time boring ni, mmg perlu ade org yg leh layan ape yg kite nak...




jd ni lah orang nyer... bakal kakak ipar yg lg beberapa hari perkataan "bakal" tu hilang...
( tetibe debar2 )



Before make-up




After make-up





10 comments:

Sugarpink Icing said...

beautiful make-up!

diyanashukor said...

Sugarpink Icing | mainan warna2 coklat ni kebanyakkan sesuai untuk semua kulit..

Miss Fiza said...

Kalau untuk everyday make up kan, mcm untuk pegi kerja...warna apa yg awk suggest.

Kalau boleh, buat lah tutorial utk everyday make up specially utk wanita berkejaya chewahh :)

eeda said...

hai diyana. kaler eye-shadow tu aper name die ek? MAC brand jgk ker? i like. cantik sgt!!

diyanashukor said...

Miss Fiza | kalau everyday make-up, better warna2 coklat just nice la...mcm make-up ni pun ok... cuma mainan warna blusher tuh light jer...kalau rasa nak pakai warna2 eyeshadow lain boleh tp pakai yg light sudah cukup..tak perlu terang2 sgt...nanti diyana buat gabungan warna2 coklat lain plak eh..yg sesuai untuk pegi kerja ok..


eeda | warna coklat tu brand MAC nama die MULCH dan gabungan dark brown mac jugak..

nisa said...

Hi Dear,
looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
do visit my page,

http://gardenofgalleria.fotopages.com/

Happy Preparing for ur big day dear!!!

Sa Rathisa. said...

good try! brave! n hardworking?
kalo cam ni x la Sa nak kutuk....w/pun label make up artist
salam kenal....anak murid nurul shukur ke?

diyanashukor said...

nisa | thanks =)


Sa Rathisa. | thanks... saya tak pernah belajar dgn nurul shukor..

Lilianna Mardiana said...

wow! cntik sgt mainan eyeshadow!

diyanashukor said...

Lilianna Mardiana | thank you...