Followers

Tuesday, October 13, 2009

Tudung nikah & cute veil

eelllooowww...
br je blk dr PWTC dgn mak aku
hanya semata2 nak gi ariani kat situ
sbb kwn abg aku isteri die keje di ariani sbg pengurus jugak la..
die beria dr ari tu lg ajak suh dtg ariani beli tudung..
sbb die leh bg special price kat kitorg..
memandangkan aku nak beli tudung untuk nikah yg plain untuk dijahit manik...
so pegilah cr die di ariani PWTC..
mmg full parking sbb skrg perhimpunan UMNO...
terpaksa parking kat The Mall..



Jeng...Jeng...Jeng...


untuk nikah sememangnye aku dah rancang tak nak pakai veil panjang2...
sbb aku dah fikir untuk tempah tudung yg aku nak...
then tak jd sbb aku nampak
niiii..........



pandangan atas



pandangan tepi


pandangan belakang


aku suke kain chiffon yg digunakan...
nampak jatuh dan lembut...
dan tak panjang sgt...
disbbkan tudung tu nampak simple manik dibahgian atas dan blakang bahagian bwh,
kakak tu pun ckp boleh tempah ikut ape yg kite nak..
so aku buat la special order...
warna still sama...
tp dibahagian atas dan dibahagian blakang bwh aku nak more bead...
dlm masa 3 minggu aku akan dpt cute veil aku tuh...
hahaha...tak sabar la plak...
akhirnyer aku beli tudung untuk dipakai time nikah dan beberapa tudung lain..




deeppink


deepskyblue



dan mcm2 warna pilihan..

price??
mcm kat atas ni yg tak bnyk bead rm350
and more bead rm550



settle bab tudung..
minggu ni tiada customer br lah dpt aku uruskan hal2 wedding aku..
minggu ini ke jakel dan tempah baju nikah plak...
oleh sbb ariani dan jakel 1 owner..
jd kain yg dibeli pasni pun akan dpt special price...
sgt BEST...!!

11 comments:

aszadha said...

aduaiiiiii...mahalnyeer...br nak g usha2...huhuhu

Riena said...

wahh D... dah beli veil, bestnyaa. saya tak cari lagii... kain nikah dh beli tp x tempah agi.dah siap baju br boleh beli tudung and veil..

diyanashukor said...

aszadha | ko boleh tempah kat tailor yg mcm ko nak then ko tabur diamond jer...pun nampak vouge dah...hihih...


Riena | hihi...kain nikah br nak beli minggu nih...tp baju diyana tu akan bnyk gunakan warna putih...yg pasti warna tu takkan lari dgn veil dan tudung yg dah beli...

Sha Pattinson said...

Alamakkk mahalnyerrr veil tue lawa sangat2 and tak panjang cute juga kann ..i tak jumpa lagi tudung yg sesuai utk nikah nih hadoii!!! if takda pilihan i ambi la jugakat arani kan hehehe

diyanashukor said...

Sha Pattinson | mula2 pun ingat nak tempah je...then bile dah jatuh cinta tgk yg ni sgt cantik la plak...sbb untuk nikah mmg susah nak gayakan tudung jenis mcm mana kan....so rasa ini sgt sesuai...

NURUL said...

serius cantik sgt2. berkenan laaa. tp nape mahal sgt ye?

diyanashukor said...

NURUL | biasalah... brand ariani kalau ade beads sikit pasti harga die mahalkan..

faraziana said...

if nak cr tdg yg custom made with heavy beading bley tempah kat http://myhannah.com

diyanashukor said...

faraziana | thank you dear for the info..

Dahlia said...

Mahal...tapi ada class...Tentu diyana puas hati..

diyanashukor said...

dahlia | haah... tp pasni maybe aku boleh sewakan... so tak la bazir sgt...