Followers

Thursday, October 15, 2009

Next Customer

My next customer is
Daeng
Make-up for nikah



Before make-up


After make-up





The last 3 picture from Iszupictures

11 comments:

Jasfyra said...

sgt chantek!!!

aszadha said...

muka dier pas makeup cam dahlia kan..hehehe

diyanashukor said...

Jasfyra | tq =)


aszadha | ha'ah...ade iras2..

Quiyah said...

wey, aku tak tahanla tgk ko punye make up ni.. geram.. kalola aku ni banyak duit, aku soh ko jadi make up artist aku 24 jam jer.. haha..

diyanashukor said...

Quiyah | tolong la keje keras lg yer..supaya jd kaya raya pastu amik aku jd make-up artist ko boleh...?

Anonymous said...

cantik la u make up...penah amik job make up luar kl tak?

lynadabesh said...

cantiknye awk makeup..pinjam tgn boleh....makandam mude nih

diyanashukor said...

Anonymous | penah...n9..johor..perak... nape u dok luar kl ker?


lynadabesh | amik la... hehe.. kalau muda takleh panggil makandam la camtu...

{akudakjaat} said...

a'a...luar kl...nun di penang.he3...mesti tinggi kosnye kan ...

diyanashukor said...

{akudakjaat} | yup.. bg diyana pun tak galakkan la sape2 yg nak amik make-up artist yg jauh2 sbb kene extra caj.. tp kalau mmg nak jugak... and ade extra money.. no problem..

Anonymous said...

this woman "daeng haryanti" sudah kawin rupanya...tak jemput pun..sob,sob,sob...

diyana,u ader amik job make-up utk event kat ipoh tak?
pls emel me:yatie_achik@yahoo.com