Followers

Monday, August 10, 2009

Next Customer

my next customer is
emma marini from seremban
make-up for her engagement day..


Before make-up




after make-up











This is shasha
from saujana utama, sg buloh
make-up for her engagement day..



Before make-up





After make-up








Congrats to both of you..!!









8 comments:

Jasfyra said...

ting..terus berubah secantik bidadari..

diyanashukor said...

jasfyra | sebutan ting tu mcm sekelip mata je kan... padahal bertungkus lumus mencantikkan org...hahaha...kalau ade kayu hikmat kan senang...sekali ting je terus cantik...

mass said...

salam diyana... i nak tanya berkenaan trip u ke jakarta ari tu... i bercdg nak ke sana... sbb i nak stat bisnes pengantin... i nak tanya u kalau jakarta n bandung mana yang murah yer kalau i nak carik baju2? kalau kain lace kat sana murah tak? jauh tak harga kalau nak banding kat malaysia? kalau macam baju jns kbaya yg u upload to mmg jauh beza dgn sini... kat sini lbh rm200... kat sana tak sampai rm100.... so i arap u blh bg skit information kat i... tq diyana...

diyanashukor said...

mass | korg suke betul kalau bab jakarta and bandung yer... =)

jakart6a and bandung?? kalau kain2 lace bnyk di bandung...harga ok sbb diyana survey ade 1 kain lace ni...material sume sama...kalau sana 1 meter rm40 sini rm150..beza kan...sbb tu boleh dikatakan sana lebih murah...sbb diyana dah survey ngan harga sini...

ape kata u call designer bunda tu ( ade dlm entry baju tunang )..tanya kain2 kat sana...then sblm u gi kurang2 u dah tau la anggaran harga...sbb sblm mula kan bisnes biarla survey2 dulu harga...

mass said...

ye ker diyana? cam tak caya jer 1 meter rm40.... ish2 geramnyer dengar.... bandung yer banyak kain lace?? kalu ikutkan nak g jakarta jer... tapi kalau u kater bandung lagi byk, kn ler i g ke bandung jugak... i nak crik kain lace... teruja jugak tgk pic dlm blog u... nnti i try call bunda tu.... kalu bl kain di sana, i bawak cth design n suh die jahit murah tak??? thank ler diyana bg info... kalau g sana skrg2nyer i dah tahu mana nak tuju.... tq...

diyanashukor said...

mass | yup di bandung pasar baru, bwk gambar pun ok..bwk baju contoh lg ok lah..kurang2 designer tu leh tgk betul2 kan...dr jakarta ke bandung pun 3 jam perjalanan jer...

mass said...

3 jam? so dr bandung ke jakarta naik apa yer... i pun g tak lama.. maybe 3 ke 4 ari.... so kn bahagikan masa btul2...

mass said...

3 jam? so dr bandung ke jakarta naik apa ye... i pun g tak lama... maybe 3 ke 4 ari jer.... so kn bahagikan masa btul2....