Followers

Monday, November 2, 2009

P.H.O.T.O.S.H.O.O.T

Photoshoot ni dijalankan untuk tolong cikgu make-up aku..
sape lg.... sifu mas..
modelnyer ialah 1 of my bestest friends..
IJA
die jugak lah model untuk diyanashukor make-up artist yg telah berkembang sehingga saat nih..

before make-up ( suci lg murni hihi...)

after make-up ( with gorgeous look )








* dah lama dah gambar ni aku simpan sbb tuan punye badan nak tgk dulu br leh post entry nih..

26 comments:

@kutopsecret said...

Hamboiii.... cantik!~ nyer ija...Dah jd model ko yer..
Cekak yg Diyana maksudkan pun cantikkk.... aku tak png tgk lagi la aksesori cekak nih. Ok Diyana, nikah nnt aku setuju nak pakai...

diyanashukor said...

@kutopsecret | ok beress...

Mrs.Ellmo said...

Wow! Cantiknye makeup! Model pun sangat cantik bila lepas makeup.

aszadha said...

aduuuiiiiii....glam la ija pasni...berderert org mtk no dr ko dena hhhuhu..mg cantik gamba yg ni...

diyanashukor said...

Mrs.Ellmo | sblm make-up tak cantik ke??? ttteeettt.....hihihi...


aszadha | sile2 sape yg nak mintak nombor boleh ye... =)

mama eta said...

bila make up mmg nampak cantik tp bila natural...faham2 jerla...tp nice to see...

diyanashukor said...

mama eta | yerlah...tp natural tetap cantik sbb original ciptaan Allah..kan...

Jasfyra said...

org cantik...dah mekap bertambah cantik..

si darah manis said...

pic lg satu yg tuuuttt.. xade KAH? <---eh boleh guna perkataan nie kang org kate copy lak kene mintak kebenaran kot hehe gie m****Sla..
mane pic tu yg seksi xyah edit2 kot kihkih..

diyanashukor said...

Jasfyra | yer... cantik dalam lg bagus dr cantik luar jer... cantik ke masalahnyer??? hahahaha...


si darah manis | pic yg 18sx takleh ade..kang rosak blog aku...

khairulhaya said...

alamak kak..betol2 gojesla..
mcm betol2 model ni..
make up n orgnye memang cantik..
sweet sgt2..

nerry nerry strawbery said...

cantik2 cam indon style... cam kris dayanti sebelum bercerai pun ado.... he he

Elyn said...

hi diyana..cantikla u mekap..=) kak ros yg u ckap tu bole tak i dapat no contact die or webpage..ni tgh google kelas2 mekap..nk jd mak andam..huhu..teknik2 solekan mata yg u ajar tu pun sgt cntik..xsabar nk apply..nnt u email contact pada i ye..thanks.. twentysixartwork@gmail.com

diyanashukor said...

khairulhaya | yer...mmg cun kan... bagus ade kawan yg berguna camni...hihihi...anyway thank you...


nerry nerry strawbery | hahaha... sblm bercerai...lepas cerai dah tak sama...

diyanashukor said...

Elyn | elyn bukan kak ros tp kak mas.. u leh tgk kat senarai make-up artist kat blog i sblh kanan.. nama die "sifu mas" / no hp die 0163104962...

aszadha said...

mner tuan punya bdn nih...? kembang segala lubang yg ader kan huhuhuhu...kwn ku yg cantik dan kwnku yg bbakat~~~luv u lah~~

riza said...

haihhh!! aszadha, ko saje kan nk kasi malu aku kan!!
Thanks Diyana..
Kang wedding ko, aku akn pose lg malatop!
~IJA~

AzrienLuvEminem said...

ija....ija ke tu??? awwwwww..apakah yg terjadi...hehehehehehehe menggoda!!

diyanashukor said...

aszadha | luv u too x8.4 juta laaahhh...


riza | ija.. ko jgn..kang org confuse pengantin ngan pengapit...


AzrienLuvEminem | ko jgn ragu2.. tu mmg ija.. nama pun sentuhan diyanashukor kan... harus meletop..

aszadha said...

adha kata mmg dr dlo ms aku dok bg dier tgk blog ko ni...dier kata tgn ko mmg tgn bt duit hahahhahaha..marveles katanyeer...

diyanashukor said...

aszadha | alhamdulillah... takpe..aku buat duit bukan sorg2..yg pasti untuk kite ramai2...

Aida Narina said...

diyana!! i'm stucked and fall in love with your job! Love it to bits. Kalau agak2 i book you for my 'special event' which i still don't have the exact date yet, boleh dapat discount tak? Tak de discount pun takpe sebab cantik!! :)

Aida Narina said...

eyh, sat ni bukan ur touch ke? takpe, cantik juga. semua cantik :)

diyanashukor said...

Aida Narina | ini tetap hasil keje diyana.. bukan org lain.... bulan brape u rasa2? bg tau awal2 pun okey... nanti leh cite panjang kat email ok..sbb diyana time book nurul shukor sethn sblm dah book...hehe...takut reject...

mass said...

diyana....

model u ni pakai rambut palsu ker? cantik ler...

diyanashukor said...

mass | yup..