Followers

Wednesday, November 25, 2009

Next eyes tutorial


Arabic eyes with black + darkcyan + aqua colour



Step 1



Step 2




Step 3



Step 4




Step 5






Step 6




Step 7




Step 8





Step 9



Step 10



DONE !!!



*



*




*
















Eyeshadow MAC :
Steamy
Pompous Blue
Ricepaper

12 comments:

~pendekgemukbertompok.~ said...

cantik!!warna pon terang,haish,kalo saya guna eyeshadow biase2 tktau jadi ke tk;p

diyanashukor said...

~pendekgemukbertompok.~ | kalau untuk permulaan belajar2 ok la... dah terel nanti leh beli brand mac.. sbb membazir untuk permulaan x bagus jugak..

l y n n a s h a a r i said...

blog walking..
suka sgt tgk tutorial smokey eyes tu
btw salam kenalz
wanna link u

diyanashukor said...

l y n n a s h a a r i | thanks.. =)

~pendekgemukbertompok.~ said...

sis,saya dah try..hihik,mmg tak jadik gune eyeshadow biase,kaler die tak jadik camtu,so saya black+whitekan terus gambar n letak kat blog+ dah taruk ur tutorial link kat situ;)
tapi i really like part eyeliner tu!

thanks for the tutorial yep!

diyanashukor said...

~pendekgemukbertompok.~ | ye ker.. ok... gud try... thanks...

Surviving Hijabi said...

what contacts are you wearing? theyr gorgeous

diyanashukor said...

Surviving Hijabi | actually that is grey colour... after i'm wearing its look blue colour...

ynadona said...

dyana..kat tepi tu guna salotape ape ek?mane nak carik..dah lama kita cari tau..

diyanashukor said...

ynadona | white tape tu biasanyer kat farmasi ade jual.. biasa kalau ade luka2 doctor akan tampal kapas dan white tape tuh..

lovelygift....everything u need are here said...

wow!!!!cantik, suka sgt.thanks fr the tutorial

Fifi said...

Love this look, thick eyeliner kat bawah mata tu mmg meng-bold kan look ni. Pastu extend sampai inner conner lak tu, cun cun.