Followers

Thursday, November 26, 2009

Nikah Shoes


Disebabkan baju nikah kebanyakan nyer warna putih,
jd kasut pun nak putih jugak.
nampak mcm suci je dihari yg penuh makna tuh..


Tunang aku tak penah pakai kasut warna putih nih..
then bile pilih warna hitam, die kata " baju putih...kasut hitam...x macam taik cicak ke..?? "
hahaha... dah tuh...pilih la putih...nampak lebih smart sikit..
Harap pilihan ni tepat... Tp...
untuk aku plak ade 2 kasut....
xtau mana satu ok...


#1

atau...


#2





* masa nikah dijalankan nanti dirumah saje...
actually kasut tu tak kisah sgt sbb time nikah dah tentu tak pakai kasut...
maybe pakai untuk outdoor photoshoot after nikah...
jd pakai la jugak kan...



kedua2 nye satin..
my sis kata yg #1 la...
korang rasa??

32 comments:

Anonymous said...

hi diana,

kat mane jmp kasut tu? brand ape?

NadNod said...

kasut yg 1st and 2nd chantek. tp yg 1st lebih sesuai for tht event :D

Anonymous said...

2nd just nice :)

atiQah adNan said...

nice!
ok sekarang saya sedang pening nak cari kasut... if u dun mine boleh la share kat mane nak cari kasut yang cantik untuk sanding.. hee~ prefer cream or white.. n design open toe like ur shoess... kat mane nak carikkk...

niNie said...

the first one sis. sweettt. :DD

Nariko said...

the 2nd one looks gojas! i vote for number 2!! ;)

diyanashukor said...

atiQah adNan | yup mmg susah nak cr shoes for wedding... mula2 nak tempah..tp kene ambik masa sebulan..kasut tu from vincci+...

niNie | yup... i pun pikir mcm tu..maybe lebih sesuai..

Anonymous | tak jumpe...hihi...tp beli kat kedai... vincci+..

Anonymous | 2nd nice jugak sbb biler lg nak tunjuk inai di kaki...hehehe...


NadNod | thanks...for majlis nikah kan...

diyanashukor said...

Nariko | thanks for ur vote.. =)

Starry Eyed said...

im voting for no 1! :)

diyanashukor said...

Starry Eyed | thanks for ur vote.. =)

Fatt.Nazz said...

i go for no 2!!~~

happy choosing yaa~~
=)

hawashukor said...

yup ko pakai #1 tu nmpk gedik skit.. klau aku boleh muat dah lama kite tukar huhu..

nona said...

saya vote no.1... sweet sgt..
wlupun yg no.2 tu design die lebih elegant,tp no 1 tu sgt sweet sesuai utk event u..

diyanashukor said...

nona | thanks nona sbb vote.. =)


Fatt.Nazz | thanks ya...


hawashukor | harus ke aku gedik time nikah... aku nak jd seayu...ayunyerr... bile lg..hahaha..

Nurulhuda|Adlie said...

i, both are lovely, i guess #1 kt, but wear it with ur nikah dress.. tgk kat cermin, amik gambar, sure akan ada satu yang stood out and the most perfect for u to wear..

diyanashukor said...

Nurulhuda|Adlie | yup... i pun suke yg #1 jugak.. tp tgk masanya nanti ok... thanks for ur vote..

Nadia Yuna said...

salam..
yang 1st tu comel! =)

** nak tanya sikit. ni diana anak arwah paklong syukur ka? rumah di sg buloh dekat dengan kuang? if yes. thats mean saya selalu lah datang ur house. raya aidilfitri baru ni pun ade datang. jumpe maklong. datang dengan my family. =) **

atiQah adNan said...

ya.. thanks darling... hehe

diyanashukor said...

atiQah adNan | u r welcome..


Nadia Yuna | yup... saya diyana anak pak long shukor...huhu... kenal ke?? siapa ni yer?? ade dtg ker?? pukul berapa dtg time tuh?

Quiyah said...

number 2 tu cantek yana.. serious deh..cantek bangat.. tambahan pulak kalo dlm gamba nanti, bole nampak inai di kaki..ooh..i suka..

fieyra said...

2nd!!

Nadia Yuna said...

ohoh. ni nadia. anak mohmad shofi. ayah sedara dengan paklong. heheh. memang every years pi umah paklong syukur tu. tapi jumpa maklong je lah. mase raya hari tu yang ada maklong dengan ur brother je kot. heheh. rasanya kita biasa jumpa masa kecik2 dulu kot. cuma dah besar2 ni x ingat. =)

kem salam kat maklong

kalau cakap mohmad shofi maklong kenaila tu. huhu

diyanashukor said...

fieyra | thaks fiera for ur vote...


Quiyah | ala...quiyah...best nyer... part inai tu yg best tuh...


Nadia Yuna | yer... kenal2... gambar family u mcm sipi2..tp diyana dah dpt agak dah... anyway jemput lah time diyana nikah nanti...ajak semua skali ok...see u..

Riena said...

d.. i liked yr shoes... the first one i suka.second pon ok sbb lain skit.

saya ni pon kena cr kasut nikah ni. warna ijau plak tu.harap2 ada la

myheart said...

ya, no 2 mmg sgt2 cantekkk..nape la tak jumpe kasut ne mase my weds dulu..hihihi

diyanashukor said...

myheart | huhu...buat la aniversary pakai kasut mcm ni jugak...leh merasa mcm wedding blk..


Riena | oh yer ker...cr dr skrg.. jgn buang masa...

cik EPAL said...

style.... :)

L i 3 z @ said...

#1 nmpk sweet sgt..#2 looks sexy.. i vote for #2! menampakkan inai d kaki =) n sexy!

diyanashukor said...

L i 3 z @ | thanks for ur vote.. =)


cik EPAL | yg mana 1??

Sugarpink Icing said...

i vote #1

diyanashukor said...

Sugarpink Icing | thanks for ur vote dear..=)

hawashukor said...

aku rase baik ko pakai sebelah lain sebelah lg lain.. org lain xbuat kite buat.. kahkahh..