Followers

Thursday, November 19, 2009

Nikah outfit

taraaaa.....
sikit cukup la kan...


majlis nikah saya akan berlangsung pada 13 dec 2009
23 hari lg !!!
bnyk benda yg dah settle...
semua borang dah settle...
tok kadi pun dah book...
alhamdulillah semuanyer berjalan dgn lancar...
doakan saya yg terbaik ok...
majlis nikah akan dihadiri oleh keluarga, saudara terdekat dan kawan2 baik saya...
kamu....kamu....kamu... dan kamu juga akan saya jemput di majlis kenduri pada bulan march 2010...
kenapa bulan 3?? aku dah agak mesti korg nak tau..
disebabkan adik saya akan nikah pada bulan 3, jd kenduri akan dibuat skali...
lg pun org tua2 ni bnyk pantang larang..
katanya adik beradik tak elok kahwin dlm tahun yg sama la...
boleh jd mcm2 perkara yg tak diingini...
tp benda2 tu sume dtg dgn izin Allah...
cuma mengelak dr kata2 org...
kata2 org ni pun adalah doa...
kalau 40 org berdoa???
" lu pikir la sendiri " kata nabil

20 comments:

CiK By said...

yerp..i wish for u..tak sabar nak tengok u pakai!! i like pink!! teruja!

Riena said...

ehh nmpk mcm cantik jeeeeeeeeeeeeee...eheheh nikah mana di? sg buloh ekkk?

Aida Narina said...

i wish i can attend. kene ada sponsor ticket flight.. sobsob..btw,the time is getting nearer and nearer. u must be really excited!! :)

diyanashukor said...

Cik By | u tak sabar nak tgk... i tak sabar nak pakai...hahahaha...


Riena | majlis nikah di rumah.... di sg buloh...



Aida Narina | aida kalau boleh balik...balik la... kawin i ni sekali seumur hidup jer...hihihi... exited sgt biler dah dekat ni...

aszadha said...

wawawawa...suda siap...huhuhuhu

diyanashukor said...

aszadha | dah siappp.... takleh mkn lebih dah....hahaha..

♥Ms Yuki♥ said...

congrats dear !!!!

atiQah adNan said...

hi dear diana~
saya ni suke baca ur blog..
hee~ actually plan kawen awk sama macam saya laa.. tapi tu dulu laa.. sepatutnya saya nikah bulan 12 sanding bulan 3 sebab nak sekali ngan adik.. tapi plan saya dah diubah saya akan nikah dan sanding sekali bulan 3 2010.. ^___^

diana~ awk tempah baju jubah moden kan? kat mane eak? yang cantik..

diyanashukor said...

♥Ms Yuki♥ | thanks =)

mass said...

diyana, sapa make up kan u masa nikah ni?

diyanashukor said...

atiQah adNan | oh ye ke... abis bulan 3 la nanti majlis nikah awak?? takpe..kalau penat pun sekali jer..

baju tuh?? belum tgk semua mana tau cantik?? hahaha... ingat entry psl baju tu dgn teliti pas majlis diyana..tp kalau nak tau jugak..email diyana k..

diyanashukor said...

mass | yg make-up time nikah nanti awin dr seindah wajah... tak kuasa la nak make-up sendiri..nanti dgn berdebar lg... ( berdebar ke?? ) ngan org yg nak masuk salam la..tanya tu tanya ni... kang tak siap muka... jd better org yg make-up kan...

mass said...

tau takper tapi tak tahan time sanding book nurul syukor... bapa ler rate die ek? i rasa rm 1k tak lari kot... ni btul2 havoc... :)

diyanashukor said...

mass | yup... 1 k lebih... takperlah... seumur hidup sekali dpt sentuhan die jadilah... hahaha...

nerry nerry strawbery said...

Diyanaaa, dah x lama lagi dah niii dok kat rumah tau jgn ke hulu ke hilir tgh darah manis ni hahh .. anyway mmg x sabar nak tengok tengok perantin ni.. selalu dia yg sibuk make up bila kena di make up mesti tangan gatai kan...wish you luckkk

diyanashukor said...

nerry nerry strawbery | kak nerry kalau org dulu2 maybe camtu la kak nerry tp diyana buat bisnes... minggu sblm nikah ade customer... selepas nikah ade customer... hari sblm nikah ikutkan pun ade yg nak tp terpaksa ditolak sbb memikirkan dah dekat sgt.... takde nyer rilex2 kalau nak kawin nih...lg kerja keras ade....doakan yg terbaik ye kak nerry...

khairulhaya said...

yuhu..
lame x buka blog ni,alamak cantiknye baju nikah..tu baru tunjuk sket..
pasal nikah tu kan kak..roy ade dgr gak..x kisahla asalkan jgn hari yg sama..lain bulan pon xpejanji yg tua or atas kita kene nikah dulu..sanding sama x jadi masalah..
ape pon..all the best ok..

diyanashukor said...

khairulhaya | tu la.. org tua2 ni bnyk pantang larang la roy... tp yg muda ni kene la ikut... takleh lawan... ape2 pun semoga semuanyer berjalan dgn lancar hendaknyer...

Sugarpink Icing said...

nampak sikit je pun dah tau cantik, apatah lagi bila empunya memakainya lagi bertambah cantik menawan:)

diyanashukor said...

Sugarpink Icing | huhuu..harap2 la cantik nanti biler pakai... anyway tq..