Followers

Thursday, May 7, 2009

tutorial eyes make-up

Tutorial : black and silver look
hehe...sgt dramatic this look..



step 1 : foundation + powder




step 2 : silver ( silver ring by MAC )





step 3 : black ( carbon by MAC )



step 4 : blend it




step 5 : bold kan warna hitam itu seperti step 3






step 6 : eyeliner




step 7 : mascara + eyelashes









DONE!!!!!



































p/s : alhamdulillah...selepas wujudkan blog nih...makin ramai yg menyokong aku dan tempahan jugak makin bertambah...
soo....x sia2 aku buat blog nih...
rezeki dr Allah....masing2 ade bahagian masing2...
aku bersyukur dikurniakan bakat mcm ni...
bukan sume org boleh buat ape yg aku buat...
jd ape yg aku tau...aku akan share dgn korg...
mcm pepatah "sharing is caring"
jd xperlu jd bodoh sombong kann...
thanks to all yg menyokong aku....
aku sgt menghargainye...




6 comments:

rose said...

go go go girl !!!...
what d surprise !!
superb touching...
btw, i've all the comments at Bisik2design.fp...btw, standard la tu..dugaan girl !!! redha je la..nice touching la..minat sgt kat pelamin tu..simple n elegent...God give u a marvelous talent..don't hide it..throw it out !!! kata-kata org kire pembakar semangat la tu !!! hehehe... standard la tu..we can't monopoly the business.. but, we can create the succession by do more than our competitor can do!!
adios !!!

diyanashukor said...

thanks rose..for the all support...actually keliling kite ramai yg dengki...dan saling nak menjatuhkan org..tp itu lah semangat aku...ade org dengki br la ade cabaran dlm bisnes ni...i know i can do more and lebih dr "pendengki" itu....hihi...sekurang2 nye kite belajar untuk dpt yg terbaik...dan hasil keje kite nampak hasil lebih baik dr hanya kata2 saje yg kuar dr mulut tp hasil nye tak seberapa...

rose said...

yup...agreed !!!
tp kan aku belek2 la jugak magazine april 2008 tu, tak de 100%sama pun....takde la kire ciplak pun...at least, u able to create something new/different designs..my parents puji ko nye sireh junjung...beza dari org..klasik..tak de la sama je design ko tu..upload more pics..tak sabar nk tgk hasil ko..orait...

diyanashukor said...

hehe...okok pasti....akan ku update nanti...

Kay Asra said...

i like ur technique make up...well done!

diyanashukor said...

Kay Asra | thank you =)