Followers

Thursday, May 14, 2009

inai


Inai for wedding




already book henna for wedding with Sri Dahlia

sblm ni kak rose zan ade suruh aku try kat sri dahlia,
pastu dah lama lupa lak nama org yg kak rose zan sebut sekali sri dahlia follow blog aku br aku teringat....

huhu..akhirnye...

jumpe jugak...


harga pun ok...

jd aku terus confirm amik die...

die bnyk buat ukiran inai untuk artis2 antaranye

linda rafar, sazzy falak, neily (mentor), nabila huda, intan sarafina, nora danish, syarifah aleeya...

dan mlm ni die akan buat untuk diana rafar...

huhu..settle satu lg perkara sblm majlis...

insyaallah...Allah permudahkanlah segala urusan sblm majlis berlangsung dgn sempurna...

amiinn....


6 comments:

Anonymous said...

conpem gempak wedding anda !!!
(rose)

Anonymous said...

salam.

dear, erm dlm paper ke magazine apa tah baru-baru ni ada kuar statement yang inai bercorak mcm tu sudah diharamkan bg umat Islam.

Maybe u should reconsider.

diyanashukor said...

oh ya....but yg aku baca kalau org buat ukiran jenis tusukan yg haram...anyway thanks sbb bg tau...:)

diyanashukor said...

hehe...br inai je rose...belum lain lg...mana ko tau??

Anonymous said...

mana sy tau..

sbb anda well-prepared person, energize in doing something...hehehehehe...
pasal inai tu, ianya menyerupai tatoo...tp it doesn't mean halal or haram...perhaps we should read indepth bout dis and also get the expertise' opinion..rite !!
(rose)

diyanashukor said...

yup..ade org arab yg aku kenal ni dr negara yg agama islam diorg kuat...die ade ckp kat sana pemakaian inai ni halal dan setiap kali kenduri atau perayaan diorg akan pakai inai ukir ni...itu yg die bg tau la..