Followers

Friday, May 8, 2009

next customer

Br je blk dr make-up customer di kelab golf shah alam
so ade masa terus update...
this is kak wan...
she is a model..
this is my second time i do make-up for her...
she need make-up for hi tea...
just a simple touch...
sampai boleh lupa nak ambik gambar before...
layan je la gambar after make-up ye..
very nice woman...sgt peramah...
rendah diri...dan tidak sombong...
die ni kategori org berada yg tidak sombong...
selalu org kata org2 berada ni sombong...
tp setelah aku jumpe die nih, sgt2 la baik...
kadang2 org yg tak berada ni je lebih2 sombong die kan...
x de gune nye nak sombong2 ni...
di atas ke, di bawah ke...bg aku sama je...
ckp "pung pang pung pang" ape pun takde...
habuk bnyk la....
haaiiii...lah dunia....
hihihi...kelakar la plak...
ok...pas ni aku kene terus gi setapak untuk make-up customer kedua untuk hari ni...
so next entry la tgk yer....

















No comments: