Followers

Monday, May 25, 2009

boring....


setelah bosan duduk kat umah...

sbb takde nak wat ape...
tgn ni lak rasa nak make-up org je kan...
mmg suatu masa die akan tetibe jer jd nak sgt2 make-up org...
mcm penyakit lak kan..
die akan jd rajin dgn tibe2...hahaha..
pastu aku pun ckp la ngan adik aku..

aku : wa (nama sebenar hawa ) ko bg la muka ko aku make-up...ko duduk je...bukan wat ape pun..
adik aku : ko ni...xde keje dah ke...aku malas la..nak kene cuci lg...
aku : ala...boleh la...sian aku...boring sgt...
adik aku : yerrrllaaahh.... ( nada terpaksa )

hihi....kalau org lain dgr mesti ckp "best nyer la ade kakak yg mcm ni...tadah je muka.."
entah...kalau aku pun nak...ni tak...sape lak nak make-up kan aku kann...

before make-up
after make-up


siap!!
*nanti aku update tutorial eyes make-up ni...


12 comments:

aszadha said...

layankan jer la kakak ko ni wa huhuhuhu....

diyanashukor said...

nak wat camana...terlebih rajin...sanah...aku call apsal tak jwb...

Aida Narina said...

dear, i love the make-up uve done. Nanti buat post untuk smokey eyes kay and how to wear the false eyelashes. Ke u dah pernah buat i tak perasan :)

Nariko said...

cantik.. cam background blkg pun makeover skali ehehe

diyanashukor said...

aida narina :: i dah pernah buat smokey eyes tutorial...kalau nak buat make over agak2 muka sape la nak bg i buat lak...huhu..


nariko :: gambar before make-up lupa nak amik..then terpaksa cr gambar before dulu2...tu yg background pun tukar tuh....hihi...anyway thanks...

hawa gorgeous said...

tu la pasal..
dah make over lawa2..
duk umah je huhu..
xjd p drag sadisnya (ingin menjadi anak yg solehah kononya)..
tu pasal malas make over huhh..

diyanashukor said...

bnyk la ko...
tak penah org buat make-up semata2 dok umah je...

aszadha said...

wkakakakaka...cian hawa hehehehe..
aku la plak..asik ija jer dpt make over...xaci!!!
p/s kan kita dah kuar semlm huhuhu...mkn xhinggat huhuhu...

evyn4ever said...

haaa suka laaa...cantik!nak berlajar gak..nnt wat tutorial ke..wat kat urtube..kelaz gitu:P

diyanashukor said...

sanah :: bukan takat kenyang dgn sakit perut sbb pedas...pangkah la kedai tuh...


evyn4ever :: insyaallah suatu hari nanti...anyway thanks...

aszadha said...

wakakaka...kena slhkan ija..."sedpa kdai Bunda 2" huhuhu...

diyanashukor said...

pasni pangkah la...."kap kum khappp... phnom preeem......." huhuhu..