Followers

Tuesday, May 12, 2009

percutian

mcm sejuk je dlm gambar nih....
tak sabar la plak...

Setelah setiap minggu mempunyai customer + bz sana sini...




minggu ni dpt relax sikit...




memandangkan aku mempunyai kawan yg berkuantiti ramai dan berquality


dgn seronok nyer aku dan mereka nak pergi bercuti + mandi manda + bersuke ria + merehatkan badan + bergossip sehingga larut malam sambil ber BBQ....








waaahhhh...besttt nyer...
lama tak rasa mcm ni...
sblm ni kitorg penah buat kat PD..
best sgt....








inilah masanye untuk buat lg sekali...
insyaallah walau lepas kawin pun kitorg masih nak buat cuti2 mcm ni...
still boleh lepak2 mcm skrg...
best kann...







sanah pun dah volunteer nak sediakan masakan2 yg best2...
thanks sanah...seperti biasa....
pakar makan mmg part memasak je...








to all my sweet friends...
wat ever happen, u always my friends..
wat ever happen, i'm always beside u...
wat ever happen, u always in my heart...
wat ever happen, we still can laugh together...
wat ever happen, we still can cry together...
wat ever happen, u r the bestest friends that i have...
love u guys for everyday sms me give ur support..





guys u know wat...
aku cam rasa tetibe je nak scan surat dolu2 org tu send at my tunang...
waaaahhh....kalau jd sure tak cukup tanah tutup malu....
xperlu buat diri sendiri malu...
jgn la buat aku jd kejam kann...
i know everythings happen....
so beware!!
pesanan penaja jgnlah simbah petrol kedalam api yg sedang marak....
kalah karam singh walia....
hahahaha/ha4x (bak kata ija)


so next tutorial.....














No comments: