Followers

Wednesday, October 15, 2008

make-up mata style arab

Suke sgt ngan arab style make-up sbb bahagian mata sgt memukau.....caannnnntttiiiikkk sgtt.......diorg bnyk gunekan warna itam pekat legam melekat.......haaa......nak menunjukkan warna tu itam sesangat....tu yg kuar perkataan2 tuh...hehehe....


make-up ni part mata paling diutamakan...bahagian ni la paling aku sukeee.....paling aku titik beratkan dan paling aku suke sgtttt2.......


korg tgk la gambar2 bwh nih.......sgt cantikkkk okkkkk.......










see...............!!! cantikkan?????...................try la buat mcm tuh......sure meletop!!.........kene bnyk kali try n try...sampai jd.......takleh putus asa.......and kene berani mencuba....nanti aku bg tips lg mcm mana nak bg warna eyeshadow tuh naik n tahan lama.......ok......

10 comments:

aKu NaKaL said...

not a big deal bebeh.. area mana huh?

diyanashukor said...

sg. buloh...selangor....

AmyMizzunderstood said...

hahhaa aku pun sokaaa..neway babe!
congrats ada blog yg sangat berguna...aku pun nk balaja!!

diyanashukor said...

blaja jgn tak blaja...kang kot time tunang mana tau ko make-up sendiri....jimat sikit....

AmyMizzunderstood said...

aku kena makeup sendiri ke..adehh

aKu NaKaL said...

haha// so kiranya ni kamu da tunang n mackup sendiri la? hohoo

diyanashukor said...

amie : ye kalau blog aku nih ko blaja sampai ko pandai takyah lg aku make-up ko...


nakal : belum bertunang dan kalau bertunang maybe makeup sendiri la kot....lg pun buat ape ade kemahiran tak digunakan...hahaha...

kisah kau dan aku said...

salam miss diana....

nice dpt tgk make up tuk mata. tp sy seorg pmpn yg pakai spek mata so bawah mata sy gelap. n susah nk cover dgn foundation. do u have any suggestion about it? mgkin any product yg leh di gunakn n teknik make up tuk sembunyinya gelap bwh mata. email me... at touching43@yahoo.com. TQ miss.

diyanashukor said...

kisah kau dan aku :: hi...check ur mail...tq

reen said...

minat la sentuhan make up kt mata tu ...nk join belajaaa..