Followers

Wednesday, October 22, 2008

exam make-up

eeellllllllllooooowww......

setelah berbulan2 blaja make-up pastu cikgu aku buat exam...so time tu aku kene la bawak model kan.....sbb aku kene make-up model aku....cikgu aku nak tgk lulus atau tak....kalau tak aku kene blaja dan blaja sampai lulus la....yg bagus nye tempat aku blaja nih....cikgu aku akan ajar sampai betul2 pandai....kalau masa yg diperlukan untuk belajar tu 6 bulan....tp dlm 6 bulan tu korg tak pandai....die tetap akan ajar dan tak ambik duit tambahan....baguskan.....yg best nyer time aku blaja tu aku sorg je dgn die....sbb aku blaja siang...budak2 lain keje waktu siang....jd diorg ambik kelas mlm...kalau mlm, kelas die ajar sekali 4/5 org...jd senang sikit la sikit aku blaja dan cikgu aku tumpu kat aku sorg je la....


ni model aku.....dan die juge bestfriend aku.....dr sekolah rendah sampai skrg.....siap tukar2 baju lg untuk tangkap gambar.....bukan ape tangkap gambar tu untuk aku buat iklan hasil keje tgn aku...kalau tak mcm mana nak start bisnes kannn....kalau berbuih ckp kat org pun bukan ade bukti yg kite leh make-up....jd nilah bahan buktinyer....hahahaha...


ija model aku



gambar before


dan

a

f

t

e

r

tarrrrrraaa.......(poyo jek) hahaha...layan kan jeerrr....







hahaha...camana hasil keje aku?....ija pun tak caya aku make-up die cam nih...yerlah....time blaja lukis kat kertas...agak dah pandai sikit...make-up patung.....exam br mekap die.....aku pun tak caya time tu aku berjaya make-up die....ok la kan....first time make-up org time tuh.....

sampai skrg aku masih belajar bende2 br lg.....make-up ni pun ade trend....ade style mcm2.....kene selalu update......


ok....chow....bubyee......




No comments: