Followers

Thursday, April 8, 2010

Majlis bertandang


Dah basi ke??
belum kan...huhuhu
boleh la...
sbb belum ade lg entry majlis bertandang nih...
majlis di Dewan Bukit Gasing, Petaling Jaya
majlis yg simple jer...
alhamdulillah semuanyer berjalan lancar...






kitorg kat atas pelamin pun sibuk nak ckp..
penat dah pose...











waktu ni aku dah start rasa penat + malas..
maybe sbb pregnant kot..
dr dalam perjalanan nak ke dewan lg tgn aku mula dah rasa sejuk...
husband tanya nape, aku ckp nervous...
tp dalam pada tu kepala aku dah pening sgt...
rasa mcm nak muntah dah..
sementara nak tunggu yg lain2 sempat aku suruh abg aku belikan gula2, nak hilangkan rasa nak muntah tuh...
pastu baru ok...
design baju pun mmg aku dah agak2 yg aku dah mengandung time tu jd design selamat yg aku pilih...
hihihi....takde la masalah, lg pun aku mmg tak suke design yg terlalu full...
memandangkan hanya untuk majlis bertandang, xde masalah la..


make-up pun make-up sendiri jer...
takde panggil make-up artist mana2...
tu mmg dah dirancang awal...
jimat pun jimat....
kann....????
pelamin from bisikbisikdesign

10 comments:

Bai said...

comey!! baju tu boleh zoom dekat tak? nak tengok

HazElyNa EsQanDaR said...

cantik..i suka tgk u pakai warna biru..nampak sweet jer

fazemy said...

Cantik warna biru tu..Haah la nampak diana cam pregnant. Mesti smua org blh agak kan. Lg skali...tahniah!

farhanna said...

cantik n sweet!

farhanna said...

nak tnya skit.. sgt admire ngn bj awak.. bj tu sewa o buat baru?

yumizunira said...

cantiknye baju...tempah kat mana ek????

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

salam perkenalan .................. serius semua gmbr ur wed cantikkkkkkkkkkkkkkkkkk2 bangatttttttttt ... i folow ur blog ;-)

sweetgaldreamz said...

baju u chantek!

diyanashukor said...

Bai | thanks bai...kalau ade gambar yg lebih jelas nanti kite upload eh..


HazElyNa EsQanDaR | yerlah warna tu jarang i pakai...

fazemy | ha'ah...dgn tak berapa sihat time tu sure org leh teka..


farhanna | tq.. =) baju tu tempah sendiri..

yumizunira | baju tu tempah kat my tailor...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil | salam kenal...thanks yer...


sweetgaldreamz | thanks dear.. =)

azrien said...

walau mekap sendiri tetap cantek... makin berseri je sejak pregnant ni...take care tau!!!!