Followers

Wednesday, April 28, 2010

My Baby





7 weeks
size : 9.7 mm




9 weeks
size : 19.8 mm




12 weeks
66.0 mm

masa nih dah nampak kepala, badan, kaki dan tangan..
huhu...sgt excited...i'm happy...

16 comments:

♥Cik Fariza♥ said...

Alhamdulillah..
wiwit.
take care tau kak..

diyanashukor said...

♥Cik Fariza♥ | aminn.... insyaallah...doakan yg baik2 yer.. tq

hanidatul shatira said...

bestnye tengokkkk....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

amin..amin..kita doakan mummy & baby sihat2 .. nanti free jenguk ler my blog .. if nak ty anything about pregnanyc or baby silakan .. mana yg boleh i share i tolong okies ;-)

CIK NANA said...

Salam kenal..
Cantik awak mekap!
Congrats on ur pregnancy..
Take care k?
:)

nurarinab said...

bestnyer!!!!congrats!!!

diyanashukor said...

hanidatul shatira | mcm sesuatu yg menakjubkan..


Nurul Diana@Mama Adam + Aidil | thanks dear...


CIK NANA | thank you.. =)


nurarinab | thank you.. =)

Fishballisme said...

Wah.. dah nampak... tahniah! Sukanye..

-Azhana-

diyanashukor said...

Fishballisme | ha'ah...yg 12 weeks tu nampak mcm die isap jari..huhuhu...tq yer..

A.I said...

alololo...
musti kau rs tak sabar2 soh dia besar cepat dlm pewot tu..ngeeee

diyanashukor said...

A.I | ya Allah mmg rasa tak sabar nak tunggu besar...pastu tak sabar nak suh die kuar cepat..hahaha..

Ummi Muiz said...

salam diana..wah seronoknyer tengok pkembangan baby kamu.. teringat baby saya sebulan yang lalu..masih terbayang2 sewaktu 'dia' di scan...tapi kini hanya tinggal buat saya. Allah lebih menyayangi baby saya tu.Saya bersyukur kerana Allah masih diberi peluang untuk melahirkan anak saya pertama.. Hope diana jaga kandungan bebaik, lagi2 baby kamu yg 1st..

diyanashukor said...

Ummi Muiz | Insyaallah sumer tuh ade hikmah..bnyk2 doa kepada Nya..terima kasih.. doakan baik2 buat saya..

Gabby Hijabi said...

i wanted to share this video with you sister. i am pregnant as well Alhamdulilah. Allahu Akbar! May your pregnancy be filled with much joy and peace.
assalamu alaikum

http://www.youtube.com/watch?v=RPTem4G9gmg&feature=related

Anonymous said...

i wanted to share this video with you sister. i am pregnant as well Alhamdulilah. Allahu Akbar! May your pregnancy be filled with much joy and peace.
assalamu alaikum

http://www.youtube.com/watch?v=RPTem4G9gmg&feature=related

diyanashukor said...

Gabby Hijabi | thank you dear..