Followers

Thursday, March 25, 2010

On my wedding day

14 mac 2010
majlis persandingan
diyana shukor + faiz
hawa + zaky
Alhamdulillah cuaca sgt baik...
walaupun pagi renyai2...
tapi tghari dah elok panas...



first sekali aku tengok laluan ni...
rasa nak nangis...cantiknyer aku rasa..
sbb bende ni mmg dalam bayangan aku...
tp mlm tu aku buat ngan team bisikbisikdesign tak settle lg...
jd aku tak sangka diorg dpt buat ape yg aku bayangkan...
tu yg buat aku sayang korang tuh... love u laaahhh....

nice.... love it so much...

tgh tunggu suami masing2... =)


tibe2 tgk terbalik masa diorg dtg...

so tukar...haaa...k baru ngam...
tapi pengapit tak tukar...
hihihi....


salam dulu....

murah rezeki....aku tinggi....
padahal pakai heels...huhu....


pun sama murah rezeki....
agak rendang jer kan...hihihi...


para kompang...
ramai....


sanding time

=)


with my sis

makan time...yeeaayyy...
alhamdulillah aku mmg tiada alahan...
tp masa suap menyuap nih...
laki aku suap nasi ngan ikan...
dan2 aku dah rasa loya 1 mcm...
terus mcm pening...
tp muka still mantain....
bunga pahar vip
ade 4 pasu masa kat pelamin...
tapi terpaksa sorokkan 1 pasu untuk sedara mara terdekat...
sbb ramai org suke...

cupcake dan foundant cake with fresh flower rose


bunga manggar ( tidak terdapat di kedai )
bunga ni sebenarnyer aku dah buat half...
then kawan baik aku masa sekolah teknik nak sponsor bunga ni time wedding aku..
ape lg dgn tak cukup tgn nyer terima hati yg terbuka...


with lace umbrella




Orang2 kuat belakang tabir :

aimi...suzie...una...liza


sarah...suzie...daliana...una...aimi...ija...sanah

special thanks to
- pelamin
- hand bouquet
- entrance deco


all from bisikbisikdesign
best friend forever
love u guys!!!


gambar ni sblm aku nak tukar baju..
make-up dr nurul shukor still sama mcm baru make-up
tang tahi lalat tu mmg kak nurul yg tambah untuk cover jerawat...

gambar dr photographer nanti lah aku upload kemudian...
sbb belum dapat lg...

24 comments:

nornazliana said...

comel n tahniahh..

fazemy said...

Cantik. Selamat pengantin baru smua2..

p/s: Upload la gmbr size "large"..tak puas tengok kecik sgt...^_^

diyanashukor said...

nornazliana | thanks dear..


fazemy | thanks...tp klik pada gambar tu nanti die kuar yg besar kan..

fazemy said...

Jenuhla nak klik besar kan satu2..hehehe

A.I said...

wahhhhhhhhhhhh..cantek!!!
puas ati ngan mekap + deco + pelamin sume kan? cantek3 :)

diyanashukor said...

fazemy |usaha tana kejayaan..

A.I | thanks...

efa fairuz said...

cantik sgt..wahhhhh!! slamat pengantin baru hehe..

nik anna said...

wah..even berbadan 2 tp kak diana still berseri n cun..ni yg wat x sbr nk khwn gak ni..hehe..lalala..(blaja x hbh ag)..

diyanashukor said...

efa fairuz | thank you...


nik anna | tu yg amik nurul shukor tuh...anyway thanks..

diyanashukor said...

efa fairuz | thank you...


nik anna | tu yg amik nurul shukor tuh...anyway thanks..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Mmg cun r wedding uolzzz....Bravo!
tp syg AJ tak dpt nk memeriahkan majlis tu....huhuhuhuhu
Ade event kat PWTC....Mase 14 Mac tu,walaupun kat PWTC,tp AJ tetap teringat yg 14 Mac tu adalah wedding uolzzz....
SEMUGE BERBAHAGIA HINGGE KE AKHIR HAYAT !!!
Muahhhhhh

sumpit said...

congratulations!!!
wow, everything cantiknya...
colornys sgt bold,
payung comel, kat mana nak cari ek payung camtu?

fizabakeman said...

i've sent u an award.... visit my blog

diyanashukor said...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery | thanks aj...yerlah...kalau tak, dapat aj dtg kenduri kite...semoga success..

sumpit |thanks...payung tuh leh sewa kat bisikbisikdesign, pls email bisikbisikdesign@yahoo.com for more detail..

fizabakeman | thanks fiza..

-iNtAnAdiA- said...

congrats!!sgt cantik wedding kak Diyana

p/s: i gave u an award at my blog...sile la lawat ek

http://catalunya-playground.blogspot.com/2010/03/im-miss-sunshine.html

cik yuyu said...

perkhwinan yg sgt2..sweet..
best nye... hee..
bile nk letak gambar byk2??..
heee xsbr nk negOk nie..

green apple said...

rugi rugi tak dtg, sorry, akak ada wedding kawan kat pangkor that day. sorry ye. anyway, congrats.

diyanashukor said...

-iNtAnAdiA- | thanks intan.. =)


cik yuyu | sabar yer...rasa malas yg melanda...


green apple | xpelah kak d takde rezeki nak jumpe...nantilah kot2 buat aniversary besar2 mcm kenduri kahwin kite jumpe...hahahaha...ade ke lg nak wat kenduri mcm tuh...

farhanna said...

sgt syantik bj awak

E K A said...

cantiknya...before dat...i new here.salam kenal.follow sekali

E K A said...

cantiknya...before dat...i new here.salam kenal.follow sekali

Anonymous said...

hai diyana...

sangat cantik especially ur dress...very superb!!!...nak tanya,taknak sewakan baju sanding ke?...hehehehe sebab saya minat sangat dengan warna baju tu....hehehehe

Anonymous said...

i love ♥♥♥ everything about your wedding...bisik2design has done a good job decorating inspired by ur creative ideas..really admire ur sanding dress as well..your tailor ke yg buat? skali ngan patch lace & beading? mind sharing ur tailor's info yang?

-azah-

diyanashukor said...

Anonymous | baju tu dah buka untuk disewakan...boleh la email me risik2 psl baju tu ok..


-azah- | design baju tu i yg tentukan then tailor jahit ikut permintaan i...anyway thank you..