Followers

Wednesday, September 2, 2009

update

hii...
sorry...sgt bz...
esok saya cuba untuk update next tutorial ok...insyaallah..
:: wedding preparation ::
1. Sudah tempah kerusi untuk pelamin time nikah...
* nanti tgk je lah kerusi tu time nikah nanti yer...
2. Sedang design dulang hantaran yg saya nak...
setelah puas hati br leh suh pekerja saya buat dulang itu...
*nasib ade kedai besi sendiri yg boleh tempah sesuka hati saje..
3. Beberapa hantaran sudah dibeli... =)
lg...lg..?? ape yer....

4 comments:

khairulhaya said...

hai..

rindu la,kak diyana update ttg preparation kahwen hari2 pon xpe..suke la bace blog akak ni.

atleast bole timba ilmu n cedok pengalaman akak.hihii..bole ker?

teruskan usaha okey..

diyanashukor said...

khairulhaya | hari2 kalau update psl kahwen ni nanti tak surprise lak... karang citer mcm2 time wedding tak segah yg dicerite lak... biar surprise sikit... (konon2)..hihihi...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

wah meriah preparation Diyana!
Harus tak sempat nk update kan...
Diyana ade Kedai Besi kat Sg Buloh ka?boleh tempah ape ek yg bertkaitan dgn Wedding ni ???

diyanashukor said...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery | yup..betul2 depan perabot hashim kat paya jaras tuh... boleh sume berkaitan dgn besi boleh...ckp je..nak buat ape...pelamin punyer design2..pentas ke..ape2 je... nak wrought iron pun boleh..nak kerawang2 pun boleh...sile2 dtg yer..kalau nak tempah..