Followers

Friday, April 17, 2009

My make-up artist & photographer booked!!

heeellooo.....




dah tinggal beberapa bulan je lg majlis aku....
mcm2 persediaan yg dah kene buat....
mmg pening pale nak pikir mcm2...
yg aku dah book make-up artist dan photographer untuk nikah & reception...
muktamad!!




hehehe...ingat senang bile make-upartist mcm aku tiba masanya plak nak memilih make-up artist di hari bahagia nanti...
kalau nak make-up sendiri time tu rasa mesti tak tenteram make-up muka sendiri...
time tunang pun rasa mcm tak sempat itu ini...
nanti time nikah dan majlis lg rasa debar2 semacam...
jd aku pun mcm org lain survey sana sini...
mcm korg jugak...








so untuk nikah aku book awin from seindahwajah





seindahwajah telah menjadi official make-up artist for gadis melayu @ tv9
love to see her touch...very nice....
harap2 muka aku time nikah nanti berseri2 jugak....








untuk reception aku dah book nurul shukor




nurul shukor adalah profesional make-up artist
mmg lama idam2 kan die yg make-up untuk majlis aku...
bile lg nak rasa kan...
akhir nye dpt jugak...


settle bahagian make-upartist for big day...



photographer kesemua majlis aku....

aku book cintaberbisik

die adalah kawan sekolah aku dr sekolah rendah lg...
n now aku gunakan khidmat die untuk majlis aku nanti..
walaupun masih br dlm bidang tu...tp hasil yg aku nampak sgt canteekk + kreatif...
dan aku tau hasil tu makin lama makin bertambah canteek...
jd dgn yakin nyer aku lantik die official photographer for my BIG day...

nanti akan ku update persediaan for my wedding...


daa....

9 comments:

Dzulkarnain M.Razak said...

kawan skolah rendah ko maknanye kawan skolah aku jugak la ek??gila babas pnye preparation..bagus²..

diyanashukor said...

nak kawen kene la ade preparation...nanti x cukup masa nak buat itu ini...ingat senang sume bende nak urus sendiri...

Dzulkarnain M.Razak said...

betul juga...aku jugak yang tak buat preparation lagi..hehe..tp pape pon tahniah..bukan tahiah tapi tahniah...hehe..

diyanashukor said...

ok..tq...sediakan la slow...sikit2...kurang2 tiba masanyer dah tak terlalu bnyk keje nak buat...

Reena said...

wahwah..dah booked nurulshukor. I pun x mampu...i am sure muka u berseri-seri dear...

diyanashukor said...

to reena : yup..mmg lama dah nak die make-up i suatu hari nanti...time wedding ni lah masa terbaik untuk di make-upkan oleh nurul shukor...tak sabar rasa nyer...

rose said...

gempak ko !!!
photographer pun amik yg dekat2 je !!! hehehehehe !!
btw, well prepared all this nicely n hopefully your wedding would be a wonderfull moment to you n couple !!!!

diyanashukor said...

thanks rose....dekat2 kan jimat...

masiskandar said...

wow!!! akak bagi 8 stars dekat diyana.prep wedding meletop..majlis jangan tak khabor nanti akak merajuk tau..akak senaraikan diyana dalam Wedding of the Year lah...semangat membara nak jadi Seorang Isteri.. Syabas dan Tahniah diyana...r