Followers

Thursday, April 23, 2009

Design for hasanah

ok...permintaan dr hasanah untuk design busana for her wedding...
aku pun tak tau design mcm mana yg ko suke...
kat bwh ni ade 4 design berbeza...
ko leh pilih la mana yg ko rasa sesuai buat ko...



design 1
style ala2 kebarung..
bahagian luar should use lace...
and dalam aku design dress labuh....
with kerongsang...




design 2
aku design kebaya pendek..
bersama korset...
top use lace ..
kain lace + satin
center put big kerongsang...








design 3
ala2 jubah/dress
use chiffon with beaded



design 4
sama mcm design 3
potongan yg berbeza...
p/s : hasanah seseorg yg mempunyai potongan badan yg comel...pada pendapat aku design yg simple dan lace yg tidak terlalu bnyk motif sgt sesuai untuk die...badan yg comel juga boleh menggayakan design ala2 jubah/dress bergantung pada design dan material yg digunakan...
jgn kata badan yg comel ni terhad untuk bergaya di hari bahagia...ape2 pun tepuk dada tanya selera!!....







1 comment:

Anonymous said...

blh tnye x???
urm...
hasanah from butik mne yerk???
mcm interested gak nak tmph bju kat dye..
luv design dye..:))