Followers

Friday, March 20, 2009

my engagement part 4

heelllooo.....


majlis aku pada 15hb march 2009...start lepas asar...
pukul 2 aku dah start make-up....oleh kerana aku ni make-up artist terpaksa la time bertunang ni aku make-up sendiri...bukan ape..kalau nak panggil org...first aku tak berapa yakin...aku takut style make-up die aku tak berkenan...second...br bertunang je..so takyah la sampai panggil org...lg pun aku boleh buat lg...bulu mata pun pakai sendiri....tiba tang nak zip...pakai aksessori br kawan2 aku ni tolong....



sempat lg pose walaupun tak siap lg...

br la rasa mcm org2 bertunang sbb ade org buat kan...thank u guys....

time sarung cincin...

ha...br confirm jd tunang org...

all my friends

haa..bergambar mcm time2 sekolah dulu2...

with my sis

dlm hari yg sama adik aku pun bertunang jugak pukul 11...jd die kene la tunggu aku siap sbb nak tangkap gambar sekali....

so dgn sukacita nya... "kami telah bertunang".....

hahahaaha........

No comments: