Followers

Tuesday, September 21, 2010

Selamat Hari Raya

Selamat hari raya!!!!
Belum terlambat lg kan aku nak wish...

fffuuhhhh...lama tak update blog...
time puasa ngan blog2 aku pun aku puasakan...
mmg time puasa bile tgk blog jer mmg rasa malas nak update blog...
padahal ade bnyk entry dan gambar2 customer yg belum aku update..
sorry yer...aku tau mmg ade yg hari2 bukak blog aku untuk tgk aku update tp sorry yer kemalasan melanda time puasa lg2 tgh berat bwk perut kesana kemari..

alhamdulillah aku puasa full...hahaha...
semuanyer ok..alhamdulillah..mmg takde masalah bile puasa time ngandung nih..
cuma baby aktif maybe lapar kot...hehe..
maybe sbb selalu kenyang je kan..belum sempat lapar...

Raya tahun ni first time raya sebagai isteri...
Macam tu jugak adik aku...
first time raya sebagai isteri dan sama2 mengandung...


waktu ni kandungan 32 weeks
sama2 muncit raya tahun ni..



daddy + mummy



bersama mama yg kusayang




kadang2 datang sengal








Sekarang keadaan aku kaki dah start bengkak...
hari2 pun bengkak..
sampai nak sarung selipar pun tak muat...
makcik husband aku kata, bile bengkak tuh surut...tak lama nak bersalin la tu...
wwwoooooo.......tak sabar ade....takut pun ade...
mcm2 perasaan la skrg...


walaupun tgh sarat ni....
job make-up still ade....
aku pun tgh pikir larat ke lagi aku...
insyaallah aku buat sedaya upaya...
walaupun org tgk aku mcm dah nak bersalin jer...
rezeki baby..alhamdulillah...

baby skrg terlalu aktif...
sampai tak perlu aku pegang perut..
tgk perut pun leh nampak pergerakan baby...
kejap gelembung sana, kejap gelembung sini...
buat la ape nak buat, janji baby sihat...
tp pergerakan nyer adalah saat manis time mengandung..
mcm magic bile tgk/rasa semua tuh...
semuanye kuasa Allah...
aku bersyukur dapat merasainya...


9 comments:

Bai said...

seri mak bunting sangat menyerlah. i like! hehehe

khairulhaya said...

wah...meriah sakan raya tahun ni erk..ape pon selamat hari raya buat diyana sekeluarga

isabelle said...

ceria dan berseri-seri nampak

selamat hari raya jugaaa...

diyanashukor said...

Bai | hihihi... menyerlah la sgt..warna baju je kot...


khairulhaya | thanks..selamat hari raya...


isabelle | selamat hari raya...!!=)

cik andam hazlina said...

cantiknya... mak buyong ni..

diyanashukor said...

cik andam hazlina | biasa jer... =)

*~*A Plain Jane on The Block*~* said...

cantik sangat baju awak. awak beli katne eh? kite pun rasa nak beli gak. mmg nampak berseri sgt awak and adik awak!

diyanashukor said...

*~*A Plain Jane on The Block*~* | ari tu dtg blk kedai tu die kata, dah takde dah stok tuh..huhu..br nak beli warna lain...

Anonymous said...

kedai 2 kat ne?blh tau x?