Followers

Monday, September 27, 2010

My bestfriend wedding



hi readers....

Entry ni sepatutnya sblm puasa hari tu..
tp disebabkan kemalasan yg tak dpt dibentung untuk update blog,
jd br skrg ni rasa nak update my bestfriend wedding...
" sorry sanah kerana membuat ko tertunggu2 entry psl ko"

Wedding Nur hasannah

Kitorg mmg kawan baik dr sekolah lg..dan sampai skrg masih sama..
sampai dah kawin pun leh lepak dirumah sama2..
kadang2 sanah rajin lepak dan bermalam di rumah aku..
selain sanah kawan2 lain pun rajin lepak umah aku...
sambil kunyap2 + sembang2 + tgk movie sampai tertido...
sgt syokk...bile dpt buat aktiviti sama2 walaupun masing2 dah kawen..
kitorg ni masa belum kawen pun mmg rajin tido umah kawan2..bukan ape..saje..lepak2 + ketawa2 + sembang2..jd bile pas kawen pun aktiviti mcm tu still berlaku...

sanah nikah pada 30 julai 2010
mlm tu segala persiapan, berinai semua dibuat di rumah aku...
bukan ape...kalau nak suh aku yg kesana kesini dgn perut aku lg...
tak sanggup kot diorg tgk aku mcm tu...



berinai
( sponsor by me )
* aunty ni mmg best...inai die dr india...bukan dr sini...sgt pekat dan tahan lama..
die siap dtg rumah untuk pakaikan inai...

after make-up untuk majlis nikah
* seperti biasa aku yg make-up kan...


++ Hantaran ++







gubahan from bisikbisikdesign


masa majlis berlangsung



YES !!! dah halal.....




make-up for bersanding

majlis yg simple






Kata2 dari kami sahabat mu : -
" semoga bahagia hingga akhir hayat...kami tetap susah senang bersama kamu...we love u..!!"

8 comments:

♥ QaseH ♥ said...

t law kiter nk kwen leh la pgl akk make up ni,,,cantik la kak

diyanashukor said...

♥ QaseH ♥ | boleh2...no problem...

Mrs. AB said...

lawa la pic 2nd last!huhu..

diyanashukor said...

♥ QaseH ♥ | tu la..cantek kan...

mak buyung aka adik tukang blog nie said...

to kak sanah.
hampeh kak sanah nmpk sgt xsabo nak guna hadiah yg mak buyung bg br 2 weeks dah gunakannye.. wakahkah...
xape leh cuba lg .. mr kite buyung sama2 smbil bawak perut..

diyanashukor said...

mak buyung aka adik tukang blog nie | cargas sanah...cargas..!!!

Anonymous said...

hahaha...sengal la ko hawe..kasi pecah rahsia napeer..huhu..ms 2 dah lewat weh...xper la..doa la yeer..sayang kwn2 aku..dena, ija, rai, una, sarah, liza, aspa, suzie...trim kasih byk2...

diyanashukor said...

Anonymous/sanah | sama2 kasih..