Followers

Tuesday, March 23, 2010

Nurul Shukor Touch


12 comments:

FlufFyda said...

bum...bp yg ko bayar kt nurul shukor tu skali touch up utk wedding ko ari tu..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Apabile 2-2 empunye Shukor bertamu...harus mantap hasilnye!!!
tak sabar nk nunggu hasilnye....

diyanashukor said...

FlufFyda | dot..ko nak ambik nurul shukor jugak ker? dah risik nampak...hahaha...dah dekat la tuh...


aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery | aj harus la gempak aj...riuh je dalam bilik pengantin....org ingat mesti ramai..padahal nurul shukor ngan photographer je...riuh nyer tak ingat dunia..

A.I said...

Kompom macam nk pecah bilik tu kan? ngan molot kak nurol tu lagik..ekekekeke..
harus meletop hasil sentuhan kak nurol. tak sabo nk tengok :)

FlufFyda said...

ish ko ni bum...cpt je nak tembak...aku lmbat lagi la...nak tggu ko beranak dlu kot baru aku go on...hahaha..ko ni...aku tnya bp yg ko amik beliau tu ko x jwb pon...adoi..

diyanashukor said...

A.I | tau takpe...mmg kecoh...


FlufFyda | rm1200 dot..

Dyah said...

congrats...lambat sgt tunggu diyana upload more pics...sib baik dh dapat skodeng dr blog sifu mas...best..best..

Sha Pattinson said...

diayana:salam ..camne ek nak risik nurul syukor ni coz ..my sis in law nak kawin so dia mcm berkenan nak ambi nuruk nih ..how to contact??? hikss nak tengok selebihnyer

diyanashukor said...

Dyah | sabar eh...


Sha Pattinson | Sha leh bukak web die ade contact number PA die...

aszadha said...

lambatnyeer yg lain2 ni......xsabo dah niiiiii weiii

hawashukor said...

sabo kak sanah sabo..
belum mlm pertama lg dah mcm nie. uishhh...

diyanashukor said...

aszadha | tunggu la...kemalasan melanda biler preganant nih...


hawashukor | sanah die harus tak sabar2...