Followers

Wednesday, May 11, 2011

Fya Zara headband

helloo....

Inilah yg syookkknyer bile ade anak pompuan nih...
leh pakaikan mcm2, ade je brg2, clip2 yg cute2...
disebabkan rambut Fya pun xberapa nak ade xleh la nak clip ape2 kat rambut..
hanya boleh pakai headband yg ade ribbon besar2 mcm nih...
sukkee sgt tgk...





alololo... anak daddy nih...



pandai sgt yer pandang camera pastu senyum...


mcm hadiah pun ade...hahaha...

with purple bow



ni aktiviti skrg yer...6 month +
dah sibuk angkat montot nak merangkak...
kesana kemari dah...

semua bowtu sama design..
warna je lain kan...
yer...saya buat special order...
interchangeable bow

headband yg sama... dan bow leh tukar2 color ikut warna baju...
senang kann...





clip




All colors yg saya order...
hambeekk...tinggal nak pakai jer lg...




gift from bribbons
sbb order bnyk kot...




ni pun clip jugak..
antara mummy die yg nak pakai atau pun leh pakai kat Fya...
leh tukar2 ikut baju jugak...
ni dr waficoshawls



biasalah Fya..mummy kalau order brg tgk tu cantik...ni cantik...
senang citer biler time order..
"saya nak order semua warna"

2 comments:

auwcak said...

colourful dan cantik...byk plak tu koleksi..ehehehe senang bila nak match kan ngan baju kan

diyanashukor said...

auwcak | xpening pikir aksessori ape dah..