Followers

Monday, June 28, 2010

It's a GIRL !!!!!


heelllooo......
lama tak citer psl baby... bz punyer psl..
tiap2 minggu pun ade customer...
alhamdulillah...rezeki baby...
huhuhuu....akhirnyer dah tau jantina...
biasa nyer masa kandungan 16 minggu dah boleh nampak dah...
taaapppiiiiiiiiiiiii......

masa 16 minggu kedudukan baby mcm ni...

menonggeng...camana mummy nak nampak sayang???

tapi biler dah kandungan 20 minggu masa scan pun still menonggeng..

ni masa kandungan 20 minggu..

bahagian kepala je masuk..yg lain2 tak leh masuk sbb baby dah besar..

mmg waktu kandungan 20 minggu ni doktor ckp baby masih menonggeng...

keadaan die mcm tgh sujud...doktor siap ckp "baby awak ni tgh sembahyang yer.."

mmg aku tgk kaki die mmg betul2 mcm tgh sujud..

tp doktor kata kecik lg..nanti die besar die pandai pusing blk...

susah jugak doktor nak tgk jantina die dlm keadaan mcm tu....last skali nampak la jantinanyer..huhu..its a GIRL !!!!

baby and mummy sihat... + daddy pun terlebih sihat..

dah tau jantina boleh la start beli baju...hihihi....kalau baju untuk perempuan tu mmg geram jer tgk....

dlm family aku, anak buah aku ramai laki...family laki aku pun, anak buah die ramai laki...so rezeki la dpt perempuan kann...

DADDY + MUMMY LOVE U...

cepat besar..cepat kuar yer....

Tuesday, June 22, 2010

Next customer

My next customer is Azhana
Make-up for nikah


Before make-up



After make-up









Hand bouquet from bisikbisikdesign





Wednesday, June 16, 2010

Next customer

Next customer is Yanie
Yanie pun ambik pakej from Bisikbisikdesign
semuanya kita buat di Seremban 2 rumah Yanie..
mmg berkampung la kitorg kat situ...

Before make-up


After make-up
Nikah







Sanding











Hantaran dari suami Yanie
gambar2 hantaran leh tgk kat Bisikbisikdesign fotopages


Sebenarnya kite ade buat 2 pelamin untuk Yanie..
1 untuk nikah dan 1 untuk sanding
malangnya pelamin nikah kitorg lupa nak ambik gambar
bz punya pasal..

Pelamin sanding Yanie



nanti dapat gambar dr Yanie aku update kat bisikbisikdesign fotopages lah yer..


Tuesday, June 8, 2010

Next customer

My next customer is Wanie
Wanie ni ambik pakej bertunang dari Bisikbisikdesign

Before make-up


After make-up





Hand bouquet from bisikbisikdesign



Hantaran
more pic click ---> bisikbisikdesign


Pelamin


Hiasan tangga



Wanie sempat bg hadiah kat aku buku direktori perkahwinan siap tanda tangan Dato' Siti lg...
anyway..thanks Wanie...
Wish u all the best...