Followers

Monday, June 28, 2010

It's a GIRL !!!!!


heelllooo......
lama tak citer psl baby... bz punyer psl..
tiap2 minggu pun ade customer...
alhamdulillah...rezeki baby...
huhuhuu....akhirnyer dah tau jantina...
biasa nyer masa kandungan 16 minggu dah boleh nampak dah...
taaapppiiiiiiiiiiiii......

masa 16 minggu kedudukan baby mcm ni...

menonggeng...camana mummy nak nampak sayang???

tapi biler dah kandungan 20 minggu masa scan pun still menonggeng..

ni masa kandungan 20 minggu..

bahagian kepala je masuk..yg lain2 tak leh masuk sbb baby dah besar..

mmg waktu kandungan 20 minggu ni doktor ckp baby masih menonggeng...

keadaan die mcm tgh sujud...doktor siap ckp "baby awak ni tgh sembahyang yer.."

mmg aku tgk kaki die mmg betul2 mcm tgh sujud..

tp doktor kata kecik lg..nanti die besar die pandai pusing blk...

susah jugak doktor nak tgk jantina die dlm keadaan mcm tu....last skali nampak la jantinanyer..huhu..its a GIRL !!!!

baby and mummy sihat... + daddy pun terlebih sihat..

dah tau jantina boleh la start beli baju...hihihi....kalau baju untuk perempuan tu mmg geram jer tgk....

dlm family aku, anak buah aku ramai laki...family laki aku pun, anak buah die ramai laki...so rezeki la dpt perempuan kann...

DADDY + MUMMY LOVE U...

cepat besar..cepat kuar yer....

9 comments:

♥♥ Fariza ♥♥ said...

Alhamdulillah.

baby girl !!
''baby tgh solat ea''
hehehehehehe

take are ya.

♥ QaseH ♥ said...

tahniah sis,,,,,,

lama x walking blog,,,bz sgt,,,,,

tahniah sekali lg

diyanashukor said...

♥♥ Fariza ♥♥ | alhamdulillah...
masa biler die pusing pun xtau la..


♥ QaseH ♥ | tq qaseh...

Gabby Hijabi said...

Mashallah!! that is great. May Allah SWT keep your baby safe from harm, and a pious moslem til death. ans May you, and your family be protected by harm also and may Allah SWT increase your health, and iman. ameen

i am having a girl too Alhamdulilah. Am due November 13th Inshallah

~suNshiNe~ said...

time shopping barang baby tu paling best..semua nak angkut..

bunda awe said...

hehe "nona" anak ko..
ok la tu cepat2 skit beli breast pump + stroller( jgn beli colour pink ) klau anak aku bird susah aku nak pinjam.. n nnt pinjam maid ko sekali ye senang tolong jaga anak aku sekali wakahkah.. kitakan 1 malaysia..

diyanashukor said...

Gabby Hijabi | Insyaallah everything will be good... ur baby also girl..hihih..alhamdulillah.. congrats !!..Insyaallah my due date 4 november...


~suNshiNe~ | huhuhu...tau takper... brg sendiri dah tak hingat nak beli...


bunda awe | dgn maid aku pun aku pilih warna pink kalau boleh...hahaha...kalau 1 Malaysia...1 akaun kan best...

bunda awe said...

yolah akaun ko ye.. anak ko senang nnt klau ko bz anak ko boleh amik job ko makeup kan org.. sonang2..

diyanashukor said...

bunda awe | kot iye die tolong aku mekap..kang die jd mekanik ikut bapak die camanooo???