Followers

Wednesday, June 16, 2010

Next customer

Next customer is Yanie
Yanie pun ambik pakej from Bisikbisikdesign
semuanya kita buat di Seremban 2 rumah Yanie..
mmg berkampung la kitorg kat situ...

Before make-up


After make-up
Nikah







Sanding











Hantaran dari suami Yanie
gambar2 hantaran leh tgk kat Bisikbisikdesign fotopages


Sebenarnya kite ade buat 2 pelamin untuk Yanie..
1 untuk nikah dan 1 untuk sanding
malangnya pelamin nikah kitorg lupa nak ambik gambar
bz punya pasal..

Pelamin sanding Yanie



nanti dapat gambar dr Yanie aku update kat bisikbisikdesign fotopages lah yer..


8 comments:

Bai said...

wah i like kening tu. menjadi!! nak seri

diyanashukor said...

Bai | kening boleh buat muka berubah dan berseri..

Aini Hayati said...

Cantik nyer akak makeup...klu temerloh pahang akak boleh dtg ker?

Queen said...

hye diyana,

dah lama i jadi ur silent reader....and i really like ur makeup...cantik sangat...

kalau u tak keberatan, may i ask u, macam mana nak bentukkan kening some one tu supaya berbentuk tanpa cukur?...i mean ade kaedah kan nak bentukkan tanpa cukur...i dah try letak foundation banyak2 tp kurang menjadi...hope u can help me =)

Queen

diyanashukor said...

Aini Hayati | boleh...cuma akak akan add transport caj la..

Queen | hi...maybe u mempunyai bulu kening yg jenis tebal..u boleh beli kat MAC "brow set" untuk cover kening u...

zaza said...

di
muka pengantin tu macam ada iras muka di.
babay sihat di sihat?

suzieyana said...

terbaik wei... :P

diyanashukor said...

zaza | baby sihat alhamdulillah....biasanyer memang kalau bile kite make-up ikut style kite mmg ade sikit2 muka kite...


suzieyana | hasil titik peluh pasti hasilnyer terbaik..