Followers

Monday, May 31, 2010

Next customer

My next customer is Phia
make-up for nikah
kali ni aku mcm agak hairan sikit sbb yang call untuk book make-up die adalah husband die..
Dari call tanya harga make-up, runding harga make-up, email map, semuanye lah...
aku mcm pelik lak..
sbb selalunya mestilah pengantin tu sendiri yg akan tanya itu ini...
ini husband die yg buat semua tuh...
tau2 aku hanya sampai untuk make-up die jer...
bagus kan...


before make-up



After make-up

















6 comments:

Quiyah & Hasrul said...

yana, cantik makeup ni, tp dear, jgn kecik ati yer, ni constructive criticism, next time maybe bole mekap skali tengkuk die.. agak lari skit colour die.. tp mekap muke ko tetap tiptop beb..

diyanashukor said...

Quiyah & Hasrul | don't worry quiyah..no heart feeling...komen tu selalunya membina..tp bahagian leher die mmg diyana make-up sekali..tgk mcm gambar first after make-up tu...tak nampak gelap kan..sbb camera berdepan..tp yg buat nampak gelap sbb gambar ambik dr atas..so cahaya takde kawasan tu..tu yg nampak gelap...

Anonymous said...

yana , blh tanya tak, eyeliner utk garisan bawah mata tu guna apa eh? gel or pencil??? blh suggest brand apa tak?

diyanashukor said...

Anonymous | eyeliner guna brand MAC..

A.I said...

wow! berubah tru muka dia. e'eh, elok lak laki dia yg uruskan hal mekap2 ni kan? hehehe...kiut oo

diyanashukor said...

A.I | kalau sume laki dlm dunia ni boleh urus semua..agaknyer bertuah lah sume perempuan...tp dlm 1000 ade la 1 atau 2 kot mcm tu...