Followers

Tuesday, May 11, 2010

Next Customer

My next customer is Aini Qamariah
She is blogger too...!!
make-up nikah

Before make-up


After make-up












dunia ni kecik kan..
lepas je make-up aini ni aku terus gi Restoran De Selat kat Port Klang milik kawan baik aku masa sekolah teknik dulu...
then die tanya aku make-up kat mana sume....
pastu aku tunjuk gambar kat camera aku yg aku make-up tadi..
terus die ckp " aini qamariah yer"
die kata aini ni kawan sekolah rendah die...
to aini kawan u Nur Ilhami kirim salam...
huhu..pusing2 situ jugak...




12 comments:

♥Cik Fariza♥ said...

manisnya.

(^.^)

A.I said...

smooth je kulit dia. sweet mekap!

diyanashukor said...

♥Cik Fariza♥ | nak nikah harus nampak manis..


A.I | jenis kulit yg takde masalah..so make-up pun senang..

Mimi Ariff said...

cantiklah kak diana mkeup die
sweet je muka die

allisya suraya said...

so sweet... muka die pn berubah..

diyanashukor said...

Mimi Ariff | i try my best laahh...tq dear..

diyanashukor said...

allisya suraya | berubah supaya nampak lebih manis dihari bahagia..

AiniQMY said...

Dear,
My make up hubby kate cantik!!! and mmg cantik pun! Thanks a lot ye..eh2, payung, nak return back to you laa :)

Ilhami tu mmg my classmate sekolah rendah, serious ke die bukak restaurant kat sana? I kene pegi ni. Lama tak jumpe die!!

Anyway, i am satisfied...seriously!! :) Thanks!

Nurul Fazreen said...

thumbs up 2 u diyana..
aini berterima kasih lah kat aku..huhu

Anonymous said...

hiks...pusing2 lagik...dier adlh teman baik ponteng skolah sesame saye ketika disekolah menengah! hehe. sgt kecik dunia ini, kan? (T_T)

-cikqilla-

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

siyes..
chantek sgt!!!

diyanashukor said...

AiniQMY | payung tu nanti kite buat janji kat mana2 yer...
ilhami lama dah bukak restoran tuh..dah dekat selalu2 la pegi...anyway thanks..

Nurul Fazreen | thanks dear.. =)

-cikqilla- | oh yer ker...bagus la kalau jumpe kat sini..


♥Leily|Ummi Alya Husna♥ | thanks dear... =)