Followers

Tuesday, February 9, 2010

Next customer

My next customer is Fairuz
make-up for nikah

before make-up





After make-up









Hand Bouquet from bisikbisikdesign


12 comments:

Quiyah & Hasrul said...

mcm bidadari kayangan yo!

cantek!

diyanashukor said...

Quiyah & Hasrul | yerlah quiyah..jarang org nikah baju colour mcm ni kan..tp cantik..

efa fairuz said...

wahh..lawa nye baju nikah die..skrg ni pengantin2 dah berani kuar dr safe zone ek, kalau tak asek dok pakai kale pastel je..

yg ni, mmg maveles laa..

diyanashukor said...

efa fairuz | yerlah sudah tidak ditakuk lama...janji ia kelihatan cantik..

cik yuyu said...

cantik...beseri2..
kak diyana..tnye ckit leh??
cam ne nak shading muke kasi nmpk krus ek??? =)

diyanashukor said...

cik yuyu | maybe ni cara simple la..sedut pipi dan muncungkan bibir..so bahagian tenggelam tu leh letak bedak yg warna gelap...atau bedak yg khas untuk shading...

Elyn said...

hi kak diyana..
nk mintak tlg ckit bleh tak..
nak tau color eye-shadow yg basic jer utk mekap pengantin ni...

saya budak baru belajar...=)
ade jugak tgk tutorial2 yang akak ajar..tp mmg kena praktis byk & byk lg...

diyanashukor said...

Elyn | warna2 natural atau warna2 ke'coklat'an (paham tak agak2) sbb warna ni sesuai untuk sume colour baju...ade dlm tutorial diyana yg guna warna coklat..tgk lah...keep it up..

Elyn said...

paham...;)
mmg dah amik note pon kaler2 eye-shadow kat tutorial yg kak diyana ajar..

thanks ya..!

diyanashukor said...

Elyn | ur welcome..

yaNa MaLeK said...

cantik..sweet jek..
btw diyana nak tny ni pakai makeup ape? color cntik

diyanashukor said...

yaNa MaLeK | still mac dan kroyolan the best for make-up artist..