Followers

Monday, January 4, 2010

Shopping di Jakel


Minggu ni akhirnyer dapat jugak rest..
tp New year still ade customer jugak..
ok la..takde la terus2an tak rehat..
waktu2 ni la ade masa untuk beli kain untuk majlis sanding bulan 3 dan majlis bertandang..
shopping kain seperti biasa di jakel..
"ingat kain ingat Jakel"

pengantin baru...
sampai bulan 3 pun nanti org wish selamat pengantin baru jugak...
hahaha...syookk..
tp sampai skrg masih sibuk tak sempat gi honeymoon lg..
sian kan...

peneman setia..
pengapit untuk majlis bulan 3 nanti...

kain untuk pengapit pun cr sekali...

my sis and her fiance

pun cr kain skali..sbb kitorg sanding sama2..!!






my mom pun ikut jugak..
layankan je menantu2 die...
dan kain baju untuk die pakai time wedding kami pun dibeli skali...
untuk majlis bertandang pun beli jugak...
kalah pengantin ok..




tgh sembang2....sekali nampak.....


*


*


*



*



*



*



*



*



*




*




Nurul Shukor




sempat la cite psl majlis ku nanti yg akan dimake-upkan oleh nyer...
huhu...tak sabar lak kann....





21 comments:

Riena said...

d... kain2 kat situ smua cun2. mahal dan murah.rambang mata..nanti sanding saya pon kena cr kain kat sini jugaa... x suka betul la nk pilih2 niee...

hawashukor said...

wah....begitu sibuk kite ari 2...
dr bukak jakel smpai ker jam 4...
huhu tp semua settle alhamdulillah.. baju umah mak mertua laki aku settle (umah kite la tu)kihkih .. baju g sanding belah laki ko aku settle.gedix bukan.. baju umah laki aku2 settle.. tp yg penting duit laki kite2 settlekan berjaya jgk.. wakahkah..
tp yg best tu nurul asyik usha ko je mesti dia pikir mcm mane nak make up ko coz mase tu pun make up ko vogue dah..kihkih

diyanashukor said...

Riena | kat situ best.. kalau rambang mata pun semua cantek2 pilih jer...punyer lama pilih sampai diorg sediakan air ape yg kite nak..sgt best jakel tuh...


hawashukor | hiisshh...time sanding nanti mesti lebih cantik dr biasa...bayar dah bnyk mestilah lebih dr dijangkakan..insyaallah... baju ko dah siap, org tu tipon..gi la ambik..hihihi...

hawashukor said...

giler gatai ko..
org tu br nak p beli benang ko.
n please jgn cadangkan mknan yg buat aku nak msk k.. org tu dah ukur bdn kite ok..

diyanashukor said...

hawashukor | ko yg rajin nak masak sape suh...tp kimi kata die ade letak extra kot2 terbesar..hahaha...boleh la..

Ija said...

tobat nasuha aku nk ikut korang lg.. penat gile tp.....berbaloi2!
Demi rakanku yg terchentaaa...
kang jgn lupe wedding aku karang..ko n hawa pon kne gigih...
kain harus beli 5-6 meter, maklum la, mana tau time tu masing2 perut memboyot..kot kembar 3 skaligus!

atiQah adNan said...

seronoknyee pilih kain..hee~ wah mesti cantik gilos diyana nanti kan nurul syukor tu.. meh bagi aura sikit kat kita yang nak kawen bulan 3 juga nie.. hahaha~

nanti free leh kita berkawan-kawan kat blog kan.. jenguk blog saya dan mengomen tauuuu.. mesti besttt!!

diyanashukor said...

ija | thanks bnyk2 ija..ko la kawan donia akhirat..nanti ko kawen pakej mak aku laki aku sekali ikut k...kalau kembar 3, harus la kain satu gulung...hahaha.. ye ija..sesekali...


atiQah adNan | wedding u bulan 3 jugak?? berapa haribulan?? cantik tu tak tau la..kalau sentuhan nurul shukor insyaallah la kan...baju tak tau la camana...dalam proses menjahit...mintak2 semua nyer ok...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

meriah , confirm meriah wedding uolzzzzz!!!
yg penting kak Nurol Shukor yerrr....
Muahhhhhhhhhhh

diyanashukor said...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery | aj belum masa nyer lg mcm mana tau meriah?? huhu..nanti jemput la yer bulan 3, ke dah full make-up org bulan 3 tuh??

hawashukor said...

pasti kak ija.. tp time tu dlm perut 3 org.. kat luar kembar 6 taw.. mm xkisah semeter kire rm2k pun xape hawa ikut je.. yg bahagian dada siap design tu kire okla 2..hawa xmntk mahal2 bersyukur la tu wakahkah...
tp sekali mam k... insaf pun xape...

diyanashukor said...

hawashukor | betul tu..tak kisah la ija....kitorg pun tak memilih..ape la sgt 2k bg ko kan...

aszadha said...

aku jeles kagum...huhuhu

Atiqah Adnan said...

haah bulan 3 juga dear.. 13hb mac hee~ sama tak wak...? mestilah cantik..owh yeker? tulaa tempah pun nak kena cepat kan? macam saya sebulan baru siap bajuu.. seb baik sempat laaa... yerp.. jangan risau mesti semuanya akan ok ^^

diyanashukor said...

aszadha | Ya Allah sanah..nape jeles?? ape yg kagum?? musykil aku..


Atiqah Adnan | hahaha..diyana 14 mac, tp boleh la dtg majlis diyana kan?...insyaallah siap baju tuh...

aszadha said...

jeles kagum leer..bkn yg jenis jeles dengki 2 leeeer..~~~ paling aku xtahan pengapit ko 2...jeles mak tau hahaha

diyanashukor said...

aszadha | baju pengapit sama harga ngan pengantin..boleh blah tak??

aszadha said...

hahaha..aku tau...borak sama ija ari 2...cr calon tuk ija leh trus kawin jer sekali ngan ms 2 huhuhu

diyanashukor said...

aszadha | haa... tau takpe..ko bile nak tempah??

aszadha said...

sabo2...masih awal skit ni..mayb aku bt awal bulan 3..la ni berangan2 dlo nak kcikkan sikit saiz yg ader ni hahaha

diyanashukor said...

aszadha | okok...usaha lebih gigih...