Followers

Tuesday, February 24, 2009

next customer

hiii.....

23 feb. 2009 aku make-up model show for hairkunst at garden hotel..

actually die nih aunty syafa...die nak aku make-up die and her friends.....

sooooooo...............enjoy the picture okey....

malas nak taip bnyk2....sooo layannnn.....hehe....



this is nina (syafa aunty) before make-up
after make-up
and her friend.......

this is yati (before make-up)

after make-up picture
*
*
*
*
*
*

after make-up.....soooo possinggg la ape lggg.....




atilia ..... nina ..... yati



ok...daaaa.....

4 comments:

`BaHa` said...

Hi diyana, i'm Hidayah. I am so interested to get to know u - because of two things hehe
1)saye pun freelance makeup artist
visit my blog:
www.bahabrushnblush.blogspot.com
http://herlifetreasure.blogspot.com
2)(ni yg plg penting) saya pun nak ke jakarta/bandung nak beli baju kawen!!!!! hehe so saya ade banyak nak tanya soalan ni..
kalau ada ym add k hidayah_bahar@yahoo.com kalo xde kite communicate tru email.
soalan saya: (poyo jek..maafkan saye, saye excited)
1.kat bandung ke tmpt paling best shopping baju?
2.doorgift kat mangga 2 ke?kalo beli dlm 500 ade problem x kastam msia atau kat indon?
3.kalau nak tempah baju blh siap 1-2 ke?
4.baju awak n design mmg cantik... itu kedai di mana?
ey harap sgt dapat berbual dgn u la nak tanya macam2. keep in touch ok

diyanashukor said...

ok...nanti i add u kat ym...

AmyMizzunderstood said...

aku suka makeup ko kali ni...
cantek..lain banyak!

diyanashukor said...

ofcoz aku makeup ikut tema...
lg pun nak catwalk bukan nak malu2 jln mcm pengantin...
kene la galak sikit...