Followers

Monday, February 21, 2011

Kelas sanggul bersama Nazliman

hello...
aku dah lama nak join mana2 punye kelas sanggul..
tapi disebabkan masa aku kebanyakanya full dgn tempahan make-up,
jadi sangat susah aku nak join mana2 kelas sanggul yang dah ditetapkan tarikh nya..

then aku contact Nazliman..
di sebelah kanan blog aku ni ade senarai nama make-up artist..
so nazliman ni profesional make-up artist yg aku pun suka tgk hasil keje die..
then aku sms die tanya ade buat kelas untuk belajar sanggul tak..
then die balas "ada"
tarikhnya pun aku yg pilih, bermakna hari yg aku free la..
yang PALING BEST nya aku belajar tanpa ade student lain..
aku sorg je student die ari tu..
haa... senang kan.. tak paham terus tanya...
bnyk kali tak paham pun tanya je lah..

so aku kene bawak model yg rambut nya kite boleh jadikan bahan ujikaji kite..hahaha...
mangsanya bff aku una..
thanks yer una.. bg pinjam rambut ko untuk aku serabai2 kan...






Nazliman in action..
*

*

*

*

haa... pastu turn aku plak...
die suh buat ape yg die ajar tadi...




ade banyak jenis sanggul yer boleh belajar..
sebenarnya... sanggul ni kalau korang dah belajar asas nyer..
automatik korg boleh buat ape saja jenis sanggul yg korg nak..
yg penting asas rambut dan RAHSIA sanggul korg harus belajar dulu..
yang lain2 kretiviti masing2...



macam buat kek kan...
kene bg gebu jer...





taraaaa.... siap... LULUS....
hahaha... sgt enjoy kelas dengan Nazliman ni...

dan die juga tak kedekut untuk share ilmu make-up..
barang yg best untuk make-up sume die tunjuk kat aku...
siap die buat simple make-up lg untuk kawan aku tu..
nak buktikan kat aku brg yg die pakai tu BEST..
BEST kan...
belajar rambut tp siap pakej dapat ilmu dan rahsia make-up lg...
sangat...sangat.... SERONOK...


dan Nazliman juga ade buat kelas make-up... selain kelas sanggul...

kepada kakak2 atau sape2 saje...
yang tertanya2 best ke nazliman ajar??
jawapannyer sangat best sbb cara yg die ajar simple dan senang paham..
so boleh call die untuk temu janji...

Nazliman
012 300 1573







5 comments:

nazliman said...

dalam masa beberapa jam jek akak diyana ni bole master buat sanggul.. TAHNIAH! hikkss

diyanashukor said...

Nazliman | tgk lah sifu die sape.... thanks sifu..!! =)

.::WaNiE::. said...

apsal muka una cam ayammmmmmm hahahha

rambut una panjang, senang wat apa2 pun

diyanashukor said...

.::WaNiE::. | bukan ape, selalu kan rambut nak buat tinggi belah depan ala2 balong ayam..ngan una2 jd mcm ayam..hikhik..nasib ade kepala una..kalau x, mana nak cr ayam lg..

larradanish said...

salam...thanks suggest belajar ngan sifu nazliman..arini kelas sanggul DONE!..serius best.dari 0 knowledge pulak tu..dapat je rahsia sanggul asas tu..mcm excited nk try2 sanggul lain..hheheh..memang berbaloi..kwn yg join sama pun berpuas ati..mmg x kedekut ilmu tul cekgu ni..nway thanks diyana n cekgu nazliman!!!!!