Followers

Tuesday, July 20, 2010

Next customer

My next customer is Nur Adhawiah from Melaka


Before make-up



Nikah












Sanding










Nur Adhawiah ni kak nadia dari Dina Halim Bridal yang kenalkan...

tq kak nadia !!



4 comments:

lovelygift....everything u need are here said...

cantik sgt....nampak sweet mekap utk both nikah ngan bersanding tu...warna lavender tu cantik. siapakah gerangan pengapit yg tgh bergambar dgn pengantin tu, nak tanya kat mana dia beli baju yg dia pakai tu...cantik!!

iera said...

mak oiiii....lawa giler akak make upkan..macam lari tajuk jer..ops i mean betul ke pic before and after tu orang yang sama...hehe...cantik sesangat!!!

diyanashukor said...

lovelygift....everything u need are here | baju yg sebelah pengantin tu diyana ade tgk bnyk kat jalan tuanku abdul rahman..bnyk colour ade...leh la survey2 buat baju raya nanti k..

iera | yer..betul...mana leh amik pic org lain pulak...seri pengantin kot...tu yg berubah..

-cHenta- said...

cantikk...saya dah masukkan entri mekap akak haritue kat cini http://chentazetty.blogspot.com/2010/07/mekap-ini-memang-da-bombbb.html

neway thanks mekap akak mmg class