Followers

Friday, October 29, 2010

special gift!!!

Helloooo....




Fya Zara Binti Mohd Faizul Anuar
22.10.2010
2.92kg
12.12 pm
Hospital Sg. Buloh






Alhamdulillah...

Tuesday, October 12, 2010

Entri terakhir sebelum bersalin!!!

Salam semua...
Sebenarnya bnyk lg gambar yg aku hutang nak masukkan dlm blog nih..
gambar2 customer yg aku make-up, hantaran, pelamin dari Bisikbisikdesign
tapi tak berkesempatan nak masukkan semua tuh..
semuanyer disebabkan kandungan ku dah nak masuk 37 bulan..
sungguh cepat masa berlalu..
tak lama je lagi aku akan dapat peluk anak aku sendiri..Insyaallah...
macam tak caya jer..
hihihi...
TAPI.......
disebabkan kan baby dalam kandungan ku ini kedudukan nye melintang..
jadi aku terpaksa melakukan kaedah pembedahan caesarean..
semuanyer aku terima dengan redha..
kalau ini yg telah ditentukan..
harap2 semuanyer berjalan dengan lancar..
walaupun dalam hati ni mcm2 aku rasa...
bile fikirkan kene duduk wad, fikirkan suami, fikirkan keluarga, fikirkan kawan2...
huhuhu...sangat sedey...
tapi demi baby ni aku sanggup tempuh semuanyer...
semoga aku kuat untuk hadap semua nih...
hari ni pergi check up lg, doktor scan dan tgk baby still melintang...
die ckp tetap kene gunakan kaedah pembedahan caesarean..
pastu doktor ckp kene kuarkan baby ni masa minggu ke 38..
doktor pun dah bg date 22/10/10 akan lakukan pembedahan..
ikutkan due date aku 4/11/10...
disebabkan....
kedudukan baby ni melintang, bile air ketuban pecah baby harus dikeluarkan dengan segera sbb takut tali pusat terbelit...
jadi bile takutnyer bende2 macam tu terjadi, doktor mintak aku di masukkan ke wad dengan segera sbb bile2 masa sahaja air ketuban akan pecah...
tapi disebabkan aku tak packing lagi baju sendiri, aku minta esok saje dimasukkan ke wad..
huhuhu...
jadi esok aku akan mula duduk di wad...
tak tau la mcm mana keadaan aku masa di wad...
kene tunggu bile tibanyer air ketuban pecah/date yg doktor bg tiba...
kepada semua
family, kawan2 baik aku, sahabat, customer2 aku, yg aku kenali, yg kenali aku, pembaca blog aku
doakan aku semoga semuanya berjalan dengan lancar dan selamat bersalin..
doa kalian amat aku hargai...
dengan itu aku ingin meminta maaf kepada semua kalau ade yg terguris hati, ade yg terkurang atau terlebih dalam ape jua, aku minta maaf...
semoga kite jumpa lagi...Insyaallah...

Monday, October 4, 2010

Next customer

hi...
Next customer kalau korang pernah tgk aku pernah make-up Siti ni time die bertunang tahun lepas...
jd..masa nikah, mlm berinai dan bertandang, siti masih percaya aku untuk make-up di hari bahagia die..



before make-up


ni gambar tahun lepas..
skrg skin muka die dah makin ok...
dah takde jerawat2 ni...
aku pun lupa die pakai produk ape..tp mmg sgt ok..


Nikah




Malam Berinai





Majlis Bertandang