Followers

Monday, February 28, 2011

Next customer Intan
Make-up for her Reception Day

Before make-up


After make-up



Outfit from Nik Erwan Roseli

Wednesday, February 23, 2011

Next Customer

Next customer is Zarifah

Make-up for her engagement day


Before Make-up


After Make-up







Pelamin & Hand Bouquet : Bisikbisik Design

Monday, February 21, 2011

Kelas sanggul bersama Nazliman

hello...
aku dah lama nak join mana2 punye kelas sanggul..
tapi disebabkan masa aku kebanyakanya full dgn tempahan make-up,
jadi sangat susah aku nak join mana2 kelas sanggul yang dah ditetapkan tarikh nya..

then aku contact Nazliman..
di sebelah kanan blog aku ni ade senarai nama make-up artist..
so nazliman ni profesional make-up artist yg aku pun suka tgk hasil keje die..
then aku sms die tanya ade buat kelas untuk belajar sanggul tak..
then die balas "ada"
tarikhnya pun aku yg pilih, bermakna hari yg aku free la..
yang PALING BEST nya aku belajar tanpa ade student lain..
aku sorg je student die ari tu..
haa... senang kan.. tak paham terus tanya...
bnyk kali tak paham pun tanya je lah..

so aku kene bawak model yg rambut nya kite boleh jadikan bahan ujikaji kite..hahaha...
mangsanya bff aku una..
thanks yer una.. bg pinjam rambut ko untuk aku serabai2 kan...






Nazliman in action..
*

*

*

*

haa... pastu turn aku plak...
die suh buat ape yg die ajar tadi...




ade banyak jenis sanggul yer boleh belajar..
sebenarnya... sanggul ni kalau korang dah belajar asas nyer..
automatik korg boleh buat ape saja jenis sanggul yg korg nak..
yg penting asas rambut dan RAHSIA sanggul korg harus belajar dulu..
yang lain2 kretiviti masing2...



macam buat kek kan...
kene bg gebu jer...





taraaaa.... siap... LULUS....
hahaha... sgt enjoy kelas dengan Nazliman ni...

dan die juga tak kedekut untuk share ilmu make-up..
barang yg best untuk make-up sume die tunjuk kat aku...
siap die buat simple make-up lg untuk kawan aku tu..
nak buktikan kat aku brg yg die pakai tu BEST..
BEST kan...
belajar rambut tp siap pakej dapat ilmu dan rahsia make-up lg...
sangat...sangat.... SERONOK...


dan Nazliman juga ade buat kelas make-up... selain kelas sanggul...

kepada kakak2 atau sape2 saje...
yang tertanya2 best ke nazliman ajar??
jawapannyer sangat best sbb cara yg die ajar simple dan senang paham..
so boleh call die untuk temu janji...

Nazliman
012 300 1573







Thursday, February 17, 2011

Bisikbisik Design Update




Hantaran
more picture click -----> bisikbisikdesign





Mas kahwin hand bouquet


Wednesday, February 16, 2011

Next customer

Next customer Farah

Make-up for her engagement day




Before make-up


After make-up






Wednesday, February 9, 2011

Next Customer

My next customer Wana

Make-up for her Reception


Before make-up


After Make-up








Monday, February 7, 2011

Next customer

My next customer Arbaah

Makeup for nikah and sanding
Before make-up


After make-up


Nikah






Sanding











Wednesday, February 2, 2011

Next customer

My next customer is Ika

Before make-up


After make-up